"Anadolu World Cup 2022 Halı Saha Turnuvası" başladı - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

"Anadolu World Cup 2022 Halı Saha Turnuvası" başladı

"Anadolu World Cup 2022 Halı Saha Turnuvası" başladı
Yayınlama: 21 Mayıs 2022 Cumartesi
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi (UİB) ve Uluslararası Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen “Anadolu World Cup 2022” Çarşı A Spor Tesisleri'nde başladı. “Anadolu World Cup 2022” açılış maçında Endonezya ile Gabon karşı karşıya geldi. Bol gollü ve hareketli geçen maçı Endonezya, 5-2 kazandı. Turnuvanın ikinci maçında ise Etiyopya ile Kazakistan karşı karşıya gelirken maç, 0-0 berabere sonuçlandı.

Turnuva kapsamında, Endonezya, Kazakistan, Etiyopya, Gabon, Mali, Mısır, Afganistan, Kırgızistan, Filistin ve Erasmus Anadolu takımlarından oluşan kadrolar şampiyon olmak için mücadele edecek.

Gösteri maçında dostluk kazandı

“Anadolu World Cup 2022” etkinliği kapsamında Kadın Futsal Takımı da bir gösteri maçı yaptı. Anadolu Üniversitesi Çarşı A Spor Tesislerinde gerçekleştirilen gösteri maçını Anadolu Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Betül Demirci ve çok sayıda öğrenci takip etti. 

Anadolu Üniversitesi Kadın Futsal Takımı arasında gerçekleşen maçın başlangıç vuruşunu ise Rektör Erdal yaptı. Maçın sonucuna göre dostluk kazanırken, maç sonrasında madalya takdimi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Demirci tarafından yapıldı.

Anadolu World Cup 2022 finali 30 Mayıs Pazartesi günü

Anadolu Üniversitesi’nde öğrenim gören uluslararası öğrencilerin kendi milletlerinden oluşturdukları takımların arasında oynanacak maçların finali 30 Mayıs Pazartesi günü yapılacak.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024