Anadolu Üniversiteli sporculardan büyük başarı - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

Anadolu Üniversiteli sporculardan büyük başarı

Anadolu Üniversiteli sporculardan büyük başarı
Yayınlama: 21 Mayıs 2022 Cumartesi
A+
A-

Anadolu Üniversitesi sporcuları katıldıkları müsabakalarda büyük başarı göstererek Üniversitemizi gururlandırdı. Eskişehir’deki kurum ve kuruluşlar arası düzenlenen masa tenisi Türkiye şampiyonası seçmelerinde il birincisi olan sporcular Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

9-12 Mayıs tarihleri arasında Eskişehir’de kurum ve kuruluşlar arası düzenlenen masa tenisi Türkiye şampiyonası Eğitim Fakültesi öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Gamze Ülker Tümlü ve Eğitim Fakültesi öğrencisi İlayda Gör il birincisi olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanarak Anadolu Üniversitesi’ni gururlandırdılar.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2021-2022 Sezonu Korumalı Futbol Ünilig Süper Liginde mücadele eden Anadolu Rangers ise Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) bünyesinde gerçekleştirilen final maçında Koç Üniversitesi Rams takımı ile Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Sahası’nda karşı karşıya geldi. Anadolu Rangers final maçını kaybederek Ünilig Süper ligi ikinci olarak tamamladı.

Üniversitemize büyük gurur yaşatan Arş. Gör. Dr. Gamze Ülker Tümlü, Eğitim Fakültesi öğrencisi İlayda Gör ve Anadolu Rangers oyuncuları, SKS Daire Başkanı Galip Özsarı ve Spor Şube Müdürü Öğr. Gör. Hakan Sivriservi eşliğinde kazandıkları kupaları Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Temizel’e takdim etti.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024