Tenis ve Masa Tenisi müsabakalarında kazananlar belli oldu - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

Tenis ve Masa Tenisi müsabakalarında kazananlar belli oldu

Tenis ve Masa Tenisi müsabakalarında kazananlar belli oldu
Yayınlama: 21 Mayıs 2022 Cumartesi
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında bu yıl 37’ncisi düzenlenen Geleneksel Spor Etkinlikleri Tenis ve Masa Tenisi Turnuvası 2022’nin müsabakaları tamamlandı. Anadolu Üniversitesi Tenis Kortları’nda gerçekleştirilen tenis maçlarında öğrenciler kendi adlarını finale yazdırmak için ter dökerken Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı da masa tenisi müsabakalarına ev sahipliği yaptı.

Müsabakaların sonuçlarına göre ise teniste, Açıköğretim Fakültesi öğrencisi Ali Rıza Uzun birinci, Hukuk Fakültesi öğrencisi Ümit Bayram ikinci, Eczacılık Fakültesi öğrencisi Ömer Eroğlu üçüncü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğrencisi Berk Selvi Topuz dördüncü oldu. Masa tenisi müsabakalarında Erkekler kategorisinde Hukuk Fakültesi öğrencisi Ömer Faruk Aydemir birinci, İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencisi Uğurcan Özcan ikinci, Eğitim Fakültesi öğrencisi Yusuf Yaz üçüncü, İİBF öğrencisi Okan Turhan dördüncü olurken Kadınlar kategorisinde Hukuk Fakültesi öğrencisi Simge Ürer birinci, Eczacılık Fakültesi öğrencisi Büşra Aktaş ikinci, İİBF öğrencisi Belgin Selimoğlu üçüncü ve Eczacılık Fakültesi öğrencisi Sevilay Yerebasmaz ise dördüncü oldu.

Turnuva kapsamında dereceye giren öğrenciler madalyalarını Anadolu Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Selami Sezgin, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) Başkanı Galip Özsarı, SKS Spor İşleri Şube Müdürü Öğr. Gör. Hakan Sivriservi’den aldı.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024