YÖNETİM KONGRE HAZIRLIĞINDA - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

YÖNETİM KONGRE HAZIRLIĞINDA

YÖNETİM KONGRE HAZIRLIĞINDA
Yayınlama: 20 Mayıs 2022 Cuma
A+
A-

Sezonun tamamlanması ile birlikte genel kurul sürecinin yaşandığı Es-Es’te 27 Mayıs, çoğunluk sağlanamaz ise 3 Haziran’da önce Mali Genel kurul ardından seçimli kongre yapılacak. Aday çıkması durumunda görevi bırakmaya hazır olan Mehmet Şimşek ve arkadaşlarının kimse çıkmaması durumunda güçlendirilmiş ekip ile yoluna devam edecekleri ve bu konuda liste hazırlığı içinde oldukları öğrenildi. 

27 MAYIS VEYA 3 HAZİRAN’DA 

Ligin sona ermesi ile birlikte Es-Es yönetimi genel kurul kararı almıştı. merakla beklenen Kongre 27 Mayıs Cuma günü saat 18.00’da Olağan Mali, saat 19.00’da ise Olağanüstü Seçimli Genel Kurul şeklinde gerçekleştirilecek. Eğer 27 Mayıs’da çoğunluk sağlanamaz ise ikinci toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Haziran’da aynı saatlerde Hasan Polatkan Kültür Merkezinde yapılacak.

SÖYLENTİ VAR AMA..

Başkanlık için son günlerde bazı isimler ortaya atılsa da şu ana kadar kimseden Es-Es  yönetim için adım atan olmadı.  Eskişehirspor yönetimi eğer aday çıkar ise göreve bırakmaya hazır. Bu konuda daha önce de açıklama yapan ve özellikle de transfer tahtasını açabilecek aday var ise görevi bırakamaya hazır olduklarını belirten Mehmet Şimşek ancak kimse çıkmaması durumunda takımı yine orta da bırakmayacak.

EKİP DEĞİŞECEK

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da kongrede erteleme yapmayı düşünmeyen yönetim aday çıkmaması durumunda Mali Genel kurulun ardından Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda listeyi çıkarıp Divan başkanına verecek. Bu konuda da Mehmet Şimşek’in bazı isimler ile görüştüğü ve ekibini güçlendireceği sızan haberler arasında. Yönetimde en az 6-7 ismin yeni ekipte yer almayacağı da öğrenildi.

DESTEK VERECEK

Geçtiğimiz sezon önce Dosyakapat.com kampanyasına destekte bulunan ve ardından  loca alarak kulübe destek olan  7C Basalia Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı, Bilim İnsanı Ahmet Başal ayrıca bazı maçlarda galibiyet primlerini üstlenip, Urfa maçında da uçak biletlerini alarak takıma destek olmuştu.

Koyu bir Es-Es’li olan Ahmet Başal’ın yeni sezonda da Mehmet Şimşek ve ekibine her türlü desteğe vermesi bekleniyor.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024