BİTİREMEDİĞİNİZ BİR TRİBÜNLER KALMIŞTI - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

BİTİREMEDİĞİNİZ BİR TRİBÜNLER KALMIŞTI

BİTİREMEDİĞİNİZ BİR TRİBÜNLER KALMIŞTI
Yayınlama: 16 Mayıs 2022 Pazartesi
A+
A-

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri Trabzonspor ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle 6222 kanununa muhalefetten maçlara girmeme tedbiri ve para cezasına çarptırıldı.

Bu cezaya tepki gösteren başkan Mehmet Şimşek “Salın üstümüze gelsinler dedik de bu kadarda değil. 15 gündür herkes bu şehri karıştırmak için bir şeyler yapıyor. Eskişehirspor da bir bitiremediğiniz tribünler kalmıştı ha gayret” paylaşımı yaptı. 

BU NASIL CEZA..

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarının olacağı gün yaptığı paylaşımda Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarının Eskişehir'de yapılamayacağını, çünkü Trabzonspor camiasının Eskişehir'e ve Eskişehirspor'a hakaret ve iftiralarına devam ettiğini, buna tepki göstermenin gerekli olduğunu yazmıştı. Ardından Murat Diri sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, Trabzonspor ile ilgili yazdığı bir yazı nedeniyle ceza aldığını duyurdu. Diri "Bu paylaşımdan dolayı 6222 kanununa muhalefetten ceza almam için maçlara girmeme tedbiri uygulanmış ve para cezası kesilmiş. "Şerefi" ve vicdanı sahibi herkesin okumasını istiyorum. Küfür hakaret var mı? Değil 6222 men cezası, 6222 sene zindana atsanız bu davadan vazgeçmeyeceğiz." açıklamasında bulundu.

ŞİMŞEK TEPKİ..

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabında konu ile ilgili "Eskişehirspor da bir bitiremediğiniz tribünler kalmıştı ha gayret. Murat Diri kırmızı çizgimizdir." ve "Salın üstümüze gelsinler dedik de Bu kadarda değil 15 gündür herkes bu şehri karıştırmak için bir şeyler yapıyor AMA Bu şehrin çocukları Eskişehir ve Eskişehirspor ile gurur duyuyor ve toprağa düşene kadar bu böyle olacak!" paylaşımı yaparak tepkisini dile getirdi.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024