NEDEN OLMASIN.. - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

NEDEN OLMASIN..

NEDEN OLMASIN..
Yayınlama: 22 Ocak 2022 Cumartesi
A+
A-

Ligin ikinci yarısına Karacabey galibiyeti ile başlayan Kırmızı Şimşekler bugünde ligin güçlü ekiplerinden Şanlıurfaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ligde tutunması için seri galibiyetlere ihtiyacı olan Es-Es’li oyuncular deplasmanda kazanmayı hedefliyor.

Şanlıurfaspor ile Eskişehirspor arasındaki zorlu karşılaşma GAP Arena stadyumunda saat 13.00’de başlayacak. Maçı hakem Denizli bölgesi hakemlerinden Feridun Daldaş yönetecek. Eskişehir’de oynanan ilk maç 0-0 bitmişti.

İLK MAÇTA GOL SESİ ÇIKMAMIŞTI

Eskişehirspor ligin ilk yarısında evinde 0-0 kaldığı Şanlıurfaspor ile bugün deplasmanda karşılaşacak. Sezona iyi transferler yaparak başlamasına rağmen istediği sonuçları alamayan ve devre arasında kadroda büyük değişiklik yapan Güney ekibi ikinci yarının ilk maçında da başkentte Ankara Demirspor’a mağlup olmuştu.

3 PUAN GEREK

Ligin ikinci yarısına evinde Karacabey galibiyet ile başlayan Eskişehirspor ligde tutunması için seri galibiyetlere ihtiyacı bulunuyor. Şimşekler bugünde zorlu deplasmanda rakibini yenerek hem deplasmandaki ikinci galibiyetini almak hem de yeni yılın gurbetteki ilk 3 puan sevincini yaşamak istiyor.

SAAT 13.00’DE BAŞLAYACAK

İki takım arasındaki zorlu karşılaşma bugün Şanlıurfa GAP Arena stadyumunda saat 13.00’de başlayacak.  Zorlu 90 dakikada ise düdüğü Denizli bölgesi hakemlerinden Feridun Daldaş çalacak. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçta Eskişehirspor 9 kişi kalmasına rağmen rakibinden 1 puan almış ve maç 0-0 bitmişti.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024