“BİZ TERK ETMEYECEĞİZ” - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

“BİZ TERK ETMEYECEĞİZ”

“BİZ TERK ETMEYECEĞİZ”
Yayınlama: 7 Aralık 2021 Salı
A+
A-

Evinde Kırşehir ile berabere kalan Eskişehirspor’da teknik direktör Suat Kaya maçın ardından ES TV’ye önemli açıklamalarda bulundu. Kaya “İyi başladık golü de bulduk ama bir duruş hatasından gol yedik. Puan puandır diyoruz. Devre arasına kadar toplayabildiğimiz puanı toplamaya çalışacağız” dedi.

Kaya “Birçok şeyle mücadele ediyoruz. Saha içinde saha dışında yaptığımız mücadele hakikatten takdire şayan. Yönetim başta başkan olmak üzere inanılmaz çalışıyorlar. Transfer tahtasını bir hafta içinde açmamız lazım. Transfer yapmamız lazım. Kimse Eskişehirspor’u terk etmesin biz terk etmeyeceğiz” dedi. 

“DURUŞ HATASINDAN GOL YEDİK”

Eskişehirspor’da teknik direktör Suat Kaya maç sonu ES TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Kaya “Baskılı başladık. Pres neticesinde golü bulduktan sonra ilk yarının sonuna kadar iyi de savunma yaptık. İkinci yarı yine dengeliydik. Oyunu kendi sahamızda kabul ettik. Bilhassa orta sahadaki oyuncular fazla yoruldu. Bir duruş hatasından gol yedik. Savunmayı iyi yaparken gol yedik. Bu bizi üzdü. Hemen akabinde öne geçmek için yeniden baskıyı kurduk. Yaptığımız değişiklikler saha içinin biraz canlanmasına neden oldu” dedi.

“TOLGA FİŞE ÇEKEBİLİRDİ

Suat hoca ayrıca “Birkaç tane vuruş denemesi başarısız oldu. En sonda da Onur Bayramoğlu’nun tam şut çekecekken ayağı kaydı. Tolga Yakut biraz daha Tolga olsaydı fişi çekebilirdi. Ama yoruldu. Berkay geçen hafta dinlenmesine rağmen ilk yarı aldığı darbe nedeniyle kendisi çıkmak istedi. Puan puandır diyoruz. Ömer Faruk’tan faydalandık. Hasan’dan faydalandık. Yarın başkasından da faydalanmaya çalışacağız. Devre arasına kadar toplayabildiğimiz puanı toplamaya çalışacağız” dedi.

“BEN HUZURLUYUM”

“Üzülüyoruz. Birçok şeyle mücadele ediyoruz. Saha içinde saha dışında yaptığımız mücadele hakikatten takdire şayan. Yönetim başta başkan olmak üzere inanılmaz çalışıyorlar. Hem transfer tahtasını açmak için uğraşıyoruz hem de elimizdeki oyuncuları maksimum seviyeye çıkarmaya çalışıyoruz.  Ben huzurluyum. İçim rahat. Bu oyuncularla toplanacak olan her şeyi toplamaya çalışacağız”. 

“İNŞALLAH BAŞARACAĞIZ”

“Kimseye yalvarmayacağız ama içinde biraz Eskişehirspor’u hisseden üst kademedeki gönül verenler.  Transfer tahtasını bir hafta içinde açmamız lazım. Transfer yapmamız lazım. Kimse Eskişehirspor’u terk etmesin biz terk etmeyeceğiz. Mücadele eden çocukların benim evimdeki çocuklardan farkı yok. Onlar da öyle hissetmeli. Kendi çocuklarından farklı hissetmemeli. İnşallah başaracağız”.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024