Yönetim Hesap Soracak - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

Yönetim Hesap Soracak

Yönetim Hesap Soracak
Yayınlama: 30 Kasım 2021 Salı
A+
A-

Özellikle deplasmanda puanı unutan Eskişehirspor’da alınan kötü sonuçlar yönetimi de çok üzüyor. Özellikle bazı futbolcuların performansı şaşırtırken başkan Mehmet Şimşek ve yöneticiler teknik patron Suat Kaya ve oyuncular ile toplantı yapacak.  

Gerek teknik kadro gerekse oyuncuların bir dediğini iki etmeyen ve her türlü sorunları çözen yönetimin yapılacak olan toplantı da uyarılarda bulunarak ilk yarı öncesi son 3 maçın en az kayıpla kapatılmasını isteyecek.   

7 MAÇA ÇIKTI

Son maç öncesi 6 deplasmandan da puansız ayrılan Eskişehirspor Uşak’dan da eli boş döndü. Puan ve puanlar alacağı rakibi karşısında etkisiz kalan ve yine kaleye gitmekte zorlanan Şimşekler 2-1 mağlup oldu.   Bu yenilgi ile birlikte Es-Es’in deplasmandaki puan hasreti 7 maça çıkmış oldu. 

FARKLI TABLO

İç sahada taraftarının da desteği ile daha farklı olan Es-Es’li oyuncular deplasman maçlarında ise beklenen mücadeleyi bile veremiyor. İçeride ve deplasmanda farklı tablo gösteren kırmızı-siyahlı ekipte özellikle bazı oyuncuların performansı ve isteksizliği yönetimi de kızdırıyor.

TOPLANTI YAPACAKLAR

Sezon başından itibaren oyuncuların bir dediğini iki etmeyen ve kazandıkları maçlarda da primleri anında ödeyen yönetim kurulu alınan kötü sonuçlara da çok üzülüyor. Başkan Mehmet Şimşek ve takımla ilgilenen yönetim kurulu üyelerinin bugün yada yarın oyuncular ile bir toplantı yapacağı öğrenildi. 

BAŞKAN VE HOCA GÖRÜŞECEK

Uşak deplasman dönüşü oldukça moralsiz olan başkan Mehmet Şimşek’in göreve geldiği günden itibaren her türlü desteği verdikleri teknik direktör Suat Kaya ile de bir görüşme yapacağı ve oyuncular, özellikle de deplasmandaki kötü performans ile ilgili teknik patrondan bilgi alacağı öğrenildi.

KALDI 3 MAÇ

Pazar günü evinde Kırşehir’i konuk edecek olan Eskişehirspor ardından deplasmanda Nazillispor ile oynayıp, evinde Ankara Demir maçı ilk devreyi tamamlayacak ve son hafta ise fikstür gereği dinlenecek. Yönetimin devreyi en az kayıpla kapatmaları konusunda teknik kadro ve oyunculara son uyarıları da yapacak. 

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024