Bu Gidişat Böyle Gitmez! - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

Bu Gidişat Böyle Gitmez!

Bu Gidişat Böyle Gitmez!
Yayınlama: 12 Ekim 2021 Salı
A+
A-

Son oynanan Zonguldak Kömür maçında da diğer yenilgilerde olduğu gibi aynı hatalardan kalesinde goller gören Eskişehirspor’da bu gidişat iyi gözükmüyor. Es-Es kaybederken, rakiplerin kazanması ile birlikte puan farkı da açılıyor.

FİFA dosyaları kapatmak ve borçları azaltmak adına uğraş veren yönetim arka arkaya oynadığı son 4 maçta sıfır çeken teknik kadro ve oyuncular ile bu hafta  bir toplantı yaparak sert uyarılarda bulunması bekleniyor.  

İYİ BAŞLADI..

Lige iyi başlayan ve iki maçta 4 puan alarak bir anda dikkatleri üzerine çeken siyah-kırmızılılar taraftarını da heyecanlandırmıştı. Futbol olarak iyi gözükmeyen Şimşekler mücadeleci yönü ve aldığı sonuçlar ile tam not aldı. 

ARKA ARKAYA MAĞLUBİYETLER

Kırklareli deplasmanında 3-2 mağlup olan Es-Es’in düşüşü bu maçla birlikte başladı. Ardından evinde Pazarspor’a farklı yenilene Şimşekler  Amed deplasmanın ardından  son maçta Zonguldak Kömürspor’a da 3-1 yenilerek 4 maçta sıfır çekti.

AYNI SENARYO

Son maçlarda akıl almaz hatalardan goller yiyen Şimşekler diğer yenilgilerde olduğu gibi son Zonguldak Kömür maçında da yine aynı hataları  tekrarlayınca kalesinde goller gördü ve sahadan yenilgi ile ayrıldı. Cezalı olan Cem Karaca’nın tribünden verdiği taktikler yetmedi. Arka arkaya yenilgiler ve rakiplerin de kazanması ile puan farkı da açılıyor.   

SERT UYARI YAPILACAK

Günlerdir borçları azaltmak ve FİFA dosyalarını kapatmak için büyük mücadele veren ve takıma da güvenen yönetimin arka arkaya alınan sonuçlar ile büyük üzüntü yaşıyor.

Kötü gidişe çare arayan yönetimin bu hafta içi teknik kadro ve oyuncular ile toplantı yaparak sert uyarılarda bulunması ve bu gidişe durdurmak ardına çareler araması bekleniyor.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024