Ziraat Türkiye Kupasında Zor Kura - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

Ziraat Türkiye Kupasında Zor Kura

Ziraat Türkiye Kupasında Zor Kura
Yayınlama: 2 Ekim 2021 Cumartesi
A+
A-

Eskişehirspor kadrosunda Batuhan Karadeniz, Hakan Aslantaş, Muhammet Reis, Arif Morkaya, Muhammed İldiz, Ali Kucik isimleri bulunduran Iğdır FK ile Türkiye Kupası’nda eşleşti. Maç 26, 27 ve 28 Ekim tarihlerinde Eskişehir'de oynanacak

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bugün yapıldı. Üçüncü Eleme Turu'na Süper Lig'den Adana Demirspor, Altay, Fraport-Tav Antalyaspor, GZT Giresunspor ve Yukatel Kayserispor, TFF 1. Lig'de yer alan 19 takım, TFF 2. Lig'den 38 takım ve ZTK 2. Eleme Turu müsabakaları sonucunda tur atlayan TFF 3. Lig'den 25 takım olmak üzere toplam 87 takım katılıyor. Kastamonu ilinde yaşanan sel felaketinin olumsuz etkileri nedeniyle Ziraat Türkiye Kupası'na katılmayacak olan GMG Kastamonuspor kura çekiminde yer almazken GMG Kastamonuspor ile eşleşen GZT Giresunspor bu turu bay geçecek.

 Kupada Üçüncü Eleme Turu müsabakaları tek maç eleme usulüne göre 26, 27 ve 28 Ekim tarihlerinde oynanacak.


Eskişehirspor kadrosunda Batuhan Karadeniz, Hakan Aslantaş, Muhammet Reis, Arif Morkaya, Muhammed İldiz, Ali Kucik isimleri bulunduran Iğdır FK ile Türkiye Kupası’nda eşleşti. Maç Eskişehir'de oynanacak.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024