SİVRİHİSARSPOR ŞAMPİYONLUK HEDEFLİYOR - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

SİVRİHİSARSPOR ŞAMPİYONLUK HEDEFLİYOR

SİVRİHİSARSPOR ŞAMPİYONLUK HEDEFLİYOR
Yayınlama: 24 Eylül 2021 Cuma
A+
A-

Kadınlar Voleybol 1.Liginde yer alan Sivrihisarspor’da transfer deilen sporcularla sözleşmeler imzalandı. Toplu imza töreninde filenin sultanları Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ile bir araya geldiler. Başkan Yüzügüllü yeni sezonda hedefi şampiyonluk olarak belirledi.

Geçen sezon kurulan ve büyü başarılara imza atan Sivrihisarspor Voleybol takımı bu sezon 1.Ligde yer alacak. Güçlü isimleri kadrosuna katan ve transfer eden Sivrihisarspor’da imza töreni gerçekleştirildi.  Yapılan imza töreninde takıma katılan oyuncular, teknik ekip yönetim ve Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ile bir araya geldiler.

Başkan Yüzügüllü imza töreninde yaptığı konuşmada “Spora ve sporcuya her zaman destek olmak bizim görevimiz. Geçen sezon Sivrihisarspor voleybol takımımızla birlikte iyi bir ivme yakaladık. Bu sezonda 1.Ligde yer alacağız. Güçlü rakiplerimiz var. Ancak biz burada bir aileyiz. Sporcularımız, teknik ekip ve bizler aile ortamını kurduk. Sezon içerisinde sakatlıksız kazasız belasız bir lig geçirerek sezon sonunda şampiyonluk kupasını Sivrihisar’a getirmek istiyoruz. Takımımıza yeni sezonda başarılar dilerim” dedi.

Sivrihisarspor Kulüp Başkanı Ahmet Alper Akdemir ise “İlçemiz  ve İlimiz sporuna hizmet etmek bizlere güvenen ve tüm ihtiyaçlarımıza destek olan Sivrihisar Belediye Başkanımız Hamid Yüzügüllü başta olmak üzere değerli hemşerilerimize mahcup olmamak için yönetimimiz ve Antrenörlerimiz ile büyük bir çaba göstermekteyiz. Voleybol severlere spor camiasına iyi bir takim kazandırmak gayesi ile hareket ederken bu işin  temelinde takımımızın  ilçemizdeki gençlere örnek olabilmesi gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapabilmesi spor disiplini ile daha iyi bireyler olarak toplumda yer alabilmesi kötü alışkanlıklardan uzak durmasının sağlanması adına bizlere mücadele edebilmek için  bir araç  gençlerimize bir rol model bir ışık olarak sosyal kültürel ve ekonomik anlamda ilçemize değer katması bizler için en kıymetli ve elle tutulacak değerdir” dedi.

SİVRİHİSARSPOR TAKIM KADROSU

Bilal Pakoğlu      BAŞANTRENÖR

Celil Kaçoğlu      Yardımcı Antrenör

Barış Gültekin   Fizyoterapist

Ecem Kavas        Fizyoterapist

OYUNCULAR

Gizem Nur Saka                                Smaçör

Kübra Tanrıkulu                                               Smaçör

Nilay Mutlu                                        Smaçör

Fatma Nur Bölükbaşoğlu              Smaçör

Rabia Özşahan                                  Orta

Sultan Işıl Kartalkanat                    Orta

Didem Uysal                                      Orta

Aslı Koçoğlu                                       Pasör

Sena Özdilek                                     Pasör

Sevinç Şenkuş                                   Libero

Beril Mermer                                    Libero

 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024