Moral Bozan Haber: -3 PUAN CEZASI GELDİ - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

Moral Bozan Haber: -3 PUAN CEZASI GELDİ

Moral Bozan Haber: -3 PUAN CEZASI GELDİ
Yayınlama: 10 Eylül 2021 Cuma
A+
A-

Es-Es’in yine 3 puanı silindi. TFF, kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, Sportif, Altyapı, Personel, Hukuki ve Mali Kriterlere göre inceledi. Eskişehirspor kriterlere uymadığı için kulüp lisansı alamadı. Lige galibiyet ile başlayan Şimşeklerin puanı sıfırlandı.  TFF Profesyonel liglerde sadece Eskişehirspor 3 puan silme verdi.

YİNE AYNISI OLDU

Eskişehirspor’un bu sezonda diğer sezonlarda olduğu gibi kulüp lisansın alamadığı için 3 puanı silindi.  TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak; en üst 3 lig olan  Süper Lig, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig'deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, Sportif, Altyapı, Personel, Hukuki ve Mali Kriterlere göre inceledi…

PUANIMIZ SIFIRLANDI

Yapılan bu incelemeler sonrasında, verilen süreler içerisinde eksikliklerini tamamlayamayan,

TFF  2.Lig'den Eskişehirspor kulübüne 3 puan tenzili cezası verdi.  Böylelikle Eskişehirspor’un Bursa Karacabey galibiyeti sonrasında elde ettiği 3 puan silinmiş oldu.  Profesyonel liglerde sadece Eskişehirspor 3 puan silme cezası aldı.

SORUN İMZALARDA

TFF’nin incelemelerinde Eskişehirspor gerekli imzaları toplayamadığı için puanları silindi.

Her sezon aynı sıkıntıyı yaşayan siyah-kırmızılı takımda başka Trabzonspor olmak üzere bazı sıkıntılı dosyaları çözmesi gerekiyor.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024