KARACA “DESTEK BEKLİYORUZ” - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

KARACA “DESTEK BEKLİYORUZ”

KARACA “DESTEK BEKLİYORUZ”
Yayınlama: 8 Eylül 2021 Çarşamba
A+
A-

Lige 3 puanla başlayan Eskişehirspor’da Teknik Direktörü Cem Karaca, takımından memnun. Karaca “İlk yarıda istekli arzulu ve iyi futbol oynadık. İkinci yarıda skoru koruma telaşına düştük. Bu hafta zorlu bir maç oynayacağız” dedi.

Taraftarı da desteğe davet eden Cem hoca “Evimizde ilk maça çıkıyoruz. Taraftarımızın tribünleri doldurarak bizi desteklemesini bekliyoruz Gençlerin taraftarı çok ihtiyacı var. Taraftarımızı maça bekliyoruz” dedi. 

“İSTEKLİ VE ARZULU İDİK”

Öncelikle Karacabey maçını değerlendiren  Cem Karaca “Geldiğimiz günden bu yana mücadele, istek ve arzulu oynamak istiyoruz. Bunu özel maçlarda göstermeye çalıştık. Bursa Karacabey karşısında özellikle ilk yarıda istekli, arzulu futbolun yanına iyi oyunu da ekledik. 2 gol attık 3 ve 4’ü de bulabilirdik” dedi. 

“SKORU KORUMA TELAŞI”

İlk yarıda skor üstünlüğünü yakaladıklarının altını çizen Cem Karaca “İkinci yarıda skoru koruma telaşı oluştu. Psikolojik olarak ister istemez böyle bir durumda oynadık. İlk yarıdaki farklı skor iyi oldu. Bunu koruyamasaydık bir anlamı kalmayacaktı. Bundan dolay kazandığımız için çok mutluyum” şeklinde konuştu…

“ÇOK GÜÇLÜ BİR RAKİP”

Pazar günkü maç için de konuşan Teknik Direktör Cem Karaca “Şanlıurfa çok güçlü bir ekip. İlk maçlarını bu hağta arkadaşlar ile izleyeceğiz. Rakibin zaaflarını ve kuvvetli yönlerini tespit edeceğiz. Hafta boyunca da bu doğrultuda çalışma yapacağız. Zorlu bir karşılaşma olacak. Ancak biz yine istekli, arzulu ve iyi futbol oynamak istiyoruz. Bunu sahaya yansıtmalıyız” dedi.

“TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ”

Şanlıurfa karşısında taraftarları stadyuma davet eden Karaca “Genç oyuncularımızın taraftara çok ihtiyacı var. Evimizde ilk maça çıkıyoruz. Taraftarımızın tribünleri doldurarak bizi desteklemesini bekliyoruz.  Onlar üzerlerine düşeni yapacaktır. Gençler de onların desteği ile sahada gerekeni yapmak istiyor” dedi.

“BİZİ ÜZDÜ”

Karaca son olarak maç sonundaki tepkilere de değerlendirip yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirterek “Soyunma odasına resmen giremedik. Tepkiler bizi üzdü. İnşallah bir daha böyle olaylar yaşanmaz” dedi.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024