ESKİŞEHİR YARI MARATONU İŞBİR YATAK SPONSORLUĞUNDA BAŞLIYOR - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

ESKİŞEHİR YARI MARATONU İŞBİR YATAK SPONSORLUĞUNDA BAŞLIYOR

ESKİŞEHİR YARI MARATONU İŞBİR YATAK SPONSORLUĞUNDA BAŞLIYOR
Yayınlama: 25 Ağustos 2021 Çarşamba
A+
A-



Bu yıl ikincisi düzenlenecek Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali, 28-29 Ağustos tarihleri arasında Eskişehir Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda gerçekleştirilecek. İşbir Yatak’ın Co-sponsoru olduğu festival, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla İkiyirmiüç Organizasyon tarafından gerçekleştirilecek. Maratonda, Türkiye'nin 41 farklı ilinden 35 farklı koşu grubu kıyasıya yarışacak. Maratonun yanı sıra, 28 Ağustos Cumartesi günü Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda spor severlerin büyük bir keyifle katılacağı ve birbirinden çeşitli etkinliklerin yer alacağı dopdolu bir spor festivali düzenlenecek.
 
10 km ve 21 km uzunluğundaki iki parkurdan oluşan maraton, şehrin içinde 2.500'e yakın koşu severin katılımıyla büyük bir tempo ile devam edecek. Nefes kesen bu yarı maraton, başlangıç noktası olan Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı'nda sona erecek.
 
SPORA OLAN DESTEKLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ
 
İşbir Yatak Genel Müdürü Ahmet Tokeri, “Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan bir marka olarak bu yıl düzenlenecek olan Eskişehir Yarı Maratonu’nun Co-sponsoru olduk. Sporun her dalına olan olumlu yaklaşımımız ve ihtiyaçlara hızlı cevap veren anlayışımız ile bu maratonda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Özellikle, pandemi sürecinde evde geçirdiğimiz günleri yavaş yavaş geride bırakırken sporun ve sporcuların daha da fazla desteklenmesi gerekiyor. Bu noktada, sporun her kesim tarafından sevilen etkinliklerinden biri olan maratonların iyi bir örnek olduğuna inanıyoruz. Daha öncesinde sponsor olduğumuz, Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri ile çok güzel başarılara imza atıyoruz. Şimdi ve bundan sonrası için de, sporun her dalına elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Marka olarak, vermiş olduğumuz desteklerin, diğer markaları da harekete geçirmesini ve verilen desteklerin artmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
 
EĞLENCE DOLU BİR FESTİVAL OLACAK
Maratonun yanı sıra 28 Ağustos Cumartesi günü Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda ücretsiz katılımın olacağı spor festivali, ünlü spor hocalarının fonksiyonel spor etkinlikleri, çeşitli müzik aktiviteleri ve konser performanslarıyla dopdolu bir spor şöleni havasında geçecek. Festivale yaklaşık 20 bin kişilik katılım sağlanması bekleniyor.
 
Festival Programı: 
10:00-10:40 Pilates – Eda Arslan
11:00-11:40 Strongnation – Derya Gürgel
15:00-15:40 Hit Dersi – Cemre Köymen
16:00-16:40 Zumba – Yeşim Karadeniz
17:00-17:40 Müziğin Ritmi ile Doğaçlanan eşsiz bir antrenman – Faik Özkan
18:00-18:30 Çocuk Koşusu
18:45-20:00 DJ Performans

 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024