ES-ES’TEN ÖRNEK DAVRANIŞ - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

ES-ES’TEN ÖRNEK DAVRANIŞ

ES-ES’TEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Yayınlama: 31 Temmuz 2021 Cumartesi
A+
A-

Eskişehirspor Hatıra Ormanı Kampanyası’nda dünden itibaren bağışlanan tüm fidanların dikiminin Manavgat’ta gerçekleştirileceği açıkladı. Kampanyaya katılım büyük olurken, Es-Es forması giyen oyuncular 26’şar Fidan ile katılım sağladı. 

FİDANLAR MANAVGAT’A

Eskişehirspor, Antalya Manavgat’ta yaşanan yangın felaketine duyarsız kalmadı. Nisan ayında başlatılan Eskişehirspor Hatıra Ormanı Kampanyası’nda dünden itibaren bağışlanan tüm fidanların dikiminin Manavgat’ta gerçekleştirileceğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Nisan ayında başlatmış olduğumuz Eskişehirspor Hatıra Ormanı Kampanyamıza bugünden itibaren bağışlanacak tüm fidanların dikiminin Manavgat’ta gerçekleştirileceğini değerli kamuoyuyla paylaşırız. Yaralarımızı her zaman olduğu bugün de hep birlikte saracağız. ofidanlaryetisecek.com”

BÜYÜK DESTEK VAR

Öte yandan iki gündür kampanyaya büyük destek oluyor.

Es-Es forması giyen Bilal Ceylan, Furgan Polat, Mehmet Özcan, Ekrem Kılıçarslan,Uğurcan Semizoğlu,  Metehan Altunbaş, Bedirhan Altunbaş ve takımda yer alan oyunculardan Hasan Ulaş Uygur  Tolga Yakut 26 şar fidan alarak kampanyaya destek oldu.

TFF'DEN 'ORMAN PROJESİ' KARARI

Türkiye Futbol Federasyonu, liglerde görülen her sarı kart için 1 adet, her kırmızı kart için de 5 adet fidan dikilmesine ilişkin TFF Ormanı Projesi çalışmalarının başlatılmasına karar verdi.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024