İSTANBUL’DA KAYNAK ARAYIŞI - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

İSTANBUL’DA KAYNAK ARAYIŞI

İSTANBUL’DA KAYNAK ARAYIŞI
Yayınlama: 14 Temmuz 2021 Çarşamba
A+
A-

Genel kurulda aday çıkmadığı için göreve devam eden Eskişehirspor Divan heyeti İstanbul’da kaynak arayışına geçti. Divan de yer alan Fatih Baturaygil sponsorluk için görüşmeler yaparken, aynı zamanda imza vermeyen oyuncuların avukat ve menajerleri ile de bire bir temaslar yapıyor.

GÖREV ONLARDA

Es-Es’in olağanüstü seçimli genel kurulu  önceki gün yapılırken,  sadece 82 delege yer aldı. Kongrede yine aday çıkmadı. Divan genel kurula 27 Temmuz Salı günü saat 16.00’ya kadar ara verdi. Ali Çelikoğlu başkanlığındaki divan kurulu aday çıkmadığı için yine çalışmalarını sürdürmeye başladı. 

BATURAYGİL İSTANBUL’DA 

Divan de yer alan ve ismi başkanlık için de geçen Fatih Baturaygil dün İstanbul’a gitti. Öncelikle kalan imzalar için tek tek görüşmeler yapacak olan Baturaygil  kulübe gelir getirecek  kaynak arayışı içinde bazı önemli firmalar ile  görüşme yapacağı öğrenildi.

27 TEMMUZ’A KADAR BİTİRMEK İSTİYORLAR

İmzaları 27 Temmuz’a kadar bitirmek isteyen Divan kurulu ardından yaptıkları çalışmalar ile ilgili gelecek olan yeni yönetime detaylı rapor sunacak. Bu önemli süreci en iyi şekilde tamamlamak isteyen Divan heyeti kulübün yaşaması ardına özellikle sıkıntı dosyaları çözmek istiyor.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024