KONGRE ÖNCESİ BELİRSİZLİK SÜRÜYOR - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

KONGRE ÖNCESİ BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

KONGRE ÖNCESİ BELİRSİZLİK SÜRÜYOR
Yayınlama: 10 Temmuz 2021 Cumartesi
A+
A-

Eskişehirspor’da 12 Temmuz’da yapılacak olan genel kurul öncesi tam bir sessizlik hakim. Listesini hazırlayan ve eski bazı başkanlardan da destek alan eski 2. Başkan Fatih Baturaygil bazı gelişmelerin ardından ani bir karar ile aday olmayacağını belirtti. Genel kurula sadece 2 gün kalırken, resmi bir başkan adayı ve yönetim listesi bulunmuyor.

Öte yandan Divan kurulu Başkanı Ali Çelikoğlu hafta içi düzenlediği basın toplantısında “Umudumuz kalmadı. Ben bu saatten sonra işlerin düzeleceğini zannetmiyorum. Pazartesi günü Saat 15.00’a kadar bir liste talibi olmadığı durumda ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Orada olmak istemiyorum, bu kulübü kapatan son divan başkanı olmak istemiyorum”  demişti.  

2 KEZ ERTELENDİ

Yeni sezon da 2. ligde mücadele edecek olan Eskişehirspor'un 11 Haziran'daki olağanüstü genel kurulunda başkan adayı çıkmadığı için seçim yapılamamıştı. Siyah-kırmızılı kulübün 28 Haziran'daki genel kurulu da aynı nedenle 12 Temmuz'a ertelenmişti.

BATURAYGİL İSMİ GÜNDEMDEYDİ

Eskişehirspor’da Divanda yer alan eski 2. Başkan Fatih Baturaygil başkanlık için ismi ön plana çıkmıştı. Listesini hazırlayan ve eski bazı başkanlardan da destek alan Baturaygil bazı gelişmelerin ardından ani bir karar ile liste hazırlamayacağını belirtti. Buna rağmen Baturaygil önceki gün önce Vali, ardından da Odunpazarı Belediye başkanı ziyaretinde yer aldı.  

ŞİMDİ NE OLACAK

Daha önce 2 kez ertelenen Eskişenhirspor genel kurulu 12 Temmuz’da da yapılacak. Ancak şu ana kadar resmi bir aday ya da liste hazırlığı gündemde yok.  Başkan adayı  çıkmazsa, Eskişehirspor’a borçlar nedeniyle kayyum atılması gündemde. Bu konuda da iş Vali’ye düşecek.

TARAFTAR ENDİŞELİ

Es-Es taraftarı gelişmeleri yine endişe içinde takip ediyor. Daha önce Vali, Belediye başkanları ve eski başkan ve yöneticilere yeni bir yönetim oluşturma konusunda çağrı yapan taraftarlar 12 Temmuz’da da yapılacak olan genel kurulda da aday çıkması ve kulübün yaşamasını istiyor. Es-Es’te yönetim için Pazar ve Pazartesi günü son görüşmelerin yapılması bekleniyor.  Genel kurulun yeniden erteleneceği de sızan haberler arasında.

DİVAN KARAR VERECEK

Genel kurulda Divana büyük iş düşecek.

Divan kurulu Başkanı Ali Çelikoğlu düzenlediği basın toplantısında “Eskişehir’de Eskişehirspor’un başarılı olmasını istemeyen bir kitle nedeniyle liste oluşturulmayacak. Umudumuz kalmadı. Ben bu saatten sonra işlerin düzeleceğini zannetmiyorum. Eskişehirspor üzerindeki maddi yüklerinden kurtulmalı. Pazartesi günü Saat 15.00’a kadar bir liste talibi olmadığı durumda ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Orada olmak istemiyorum, bu kulübü kapatan son divan başkanı olmak istemiyorum. O imzayı atmak bana çok şey kaybettirecek. Atamayacağım. Yapamayacağım tek şey bu”  demişti. 

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024