İMZALAR İÇİN MERAKLI BEKLEYİŞ - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

İMZALAR İÇİN MERAKLI BEKLEYİŞ

İMZALAR İÇİN MERAKLI BEKLEYİŞ
Yayınlama: 5 Temmuz 2021 Pazartesi
A+
A-

Eskişehirspor’da genel kurula sadece 6 gün kalırken, Divan kurulu imzalar için bu hafta boyunca son görüşmeleri yapacak. Divan kurulu 12 Temmuz’daki genel kurula kadar sayıyı en aza indirip genel kurul üyelerine bilgi verecek.

SIKINTI SÜRÜYOR

Eskişehirspor’da aday çıkmayınca Divan kurulu 15 gün daha ara vermişti. Genel kurul 12 Temmuz’da bu sefer ertelenmeden yapılacak. 11 Haziran’daki kongrede divana seçilen Ali Çelikoğlu, Fatih Baturaygil, Mehmet Şimşek, Mehmet Kahya ve Çetin Aslanboğa yasağın kalkması için FİFA’daki dosyalar ile birlikte 87 imzayı almak ve yeni bir yönetim oluşturmak için kolları sıvamıştı. Bir çok isimden imza alan divan son günlerde imzamlar konusunda sıkıntı yaşıyor.

FİFALIKLAR AYRI BİR SORUN

Divan kurulu başta FİFA’da dosyaları bulunan Marko Milinkoviç, Tanase, Toko, Bienvenu ve Ruud Boffin'den olmak üzere kalan isimler ile tek tek görüşme yapacak. Bir çok isim imza için diretiyor. Bu hafta imzalar için büyük mesai harcayacak olan Divan kurulu 12 Temmuz’daki genel kurula kadar sayıyı en aza indirip genel kurul üyelerine bilgi verecek. Kalan imzalar için meraklı bekleyiş sürerken, ayrıca kongrede aday çıkıp çıkmayacağı ise merak ediliyor. 

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024