ES-ES’E NECATİ ATEŞ ŞOKU - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

ES-ES’E NECATİ ATEŞ ŞOKU

ES-ES’E NECATİ ATEŞ ŞOKU
Yayınlama: 1 Temmuz 2021 Perşembe
A+
A-

Transfer yasağını kaldırmak için imzalar ile uğraşan Eskişehirspor’a bir şok da eski oyuncusu Necati Ateş’den geldi. 2014 yılından alacakları için kulüple mahkemelik olan Necati’nin 700 bin Euro’luk tazminat davasını kazandığı ve kulübe bu konu ile ilgili yazı gönderdiği öğrenildi. Divan heyeti şimdi Necati ‘den de imza alacak.

7 YIL SÜREN DAVAYI KAZANDI

Transfer tahtasını açmak için uğrayan Eskişehirspor’a bir kötü haber de önceki yıllarda Eskişehirspor formasını giyen Necati Ateş’dan geldi.  Şu anda Galatasaray antrenörü olan Necati Ateş ile Eskişehirspor Kulübü arasında 2014 yılından bu yana süren hukuk mücadelesi nihayetinde son buldu. Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, Ateş’in eski kulübüne açtığı 700 bin Avro’luk tazminat talebini kabul etti. 2019’larda yerel mahkemenin kararı gazetelere ‘Mahkemeden Necati’ye 11 milyon liralık soğuk duş’ olarak yansımıştı.


SIKINTIYA SOKTU


Futbolcunun avukatı Mümin Adıgüzel tarafından Yargıtay’a taşınan ve yaklaşık 7 yıl süren dava sonunda kazanan taraf Necati Ateş oldu. Ve karar, bu bedelin 2014’ten bu yana yasal faiziyle birlikte ödenmesine karar verildi. Transfer yasaklarından başını kaldıramayan Eskişehirspor Kulübüne yine sıkıntılı bir dosya eklendi.


LİSTEYE EKLENDİ


Alacaklı olan ve kulübe avukatı aracılığı ile yazı gönderen Necati Ateş’de Eskişehirspor’a imza verecekler listesine eklendi. Divan kurulu şimdi değir isimlerin yanında Necati Ataş ile de temasa geçti.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024