İMZA SEFERBERLİĞİ - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

İMZA SEFERBERLİĞİ

İMZA SEFERBERLİĞİ
Yayınlama: 30 Haziran 2021 Çarşamba
A+
A-

Es-Es’te aday çıkmadığı için Genel Kurul 12 Temmuz’a ertelenmişti. Yasağı kaldırmak ve yeni bir yönetim oluşturmak için süreci en iyi şekilde yönetmeye çalışan Divan kurulu kalan imzaları almak için adeta seferber oldu. 

Başta FİFA’lık olan Marko Milinkoviç, Tanase, Toko, Bienvenu ve Ruud Boffin'in yanı sıra diğer yabancı oyuncular ile yerli teknik adam ve oyuncular ile son görüşmeler yapılıyor.

12 TEMMUZ’DA ERTELEME YOK

Eskişehirspor’da Pazartesi günü yapılan genel kurulda aday çıkmayınca Divan kurulu 15 gün daha ara verdi. Genel kurul 12 Temmuz’da bu sefer ertelenmeden yapılacak.

11 Haziran’daki kongrede divana seçilen Ali Çelikoğlu, Fatih Baturaygil, Mehmet Şimşek, Mehmet Kahya ve Çetin Aslanboğa yasağın kalkması için FİFA’daki dosyalar ile birlikte 87 imzayı almak ve yeni bir yönetim oluşturmak için kolları sıvamıştı.

ÇALIŞMALARI ANLATTILAR

Eskişehirspor Divan kurulu başkanı Ali Çelikoğlu ile Divanda yer alan eski 2. Başkan Fatih Baturaygil genel kurul salonuna gelen delegelere çalışmalar hakkında bilgiler verip imza vermeyenlere de çağrı yaptı. Sürece en iyi şekilde yönetmeye çalışan ve 12 Temmuz’a kadar tüm imzaları toplamak isteyen kurul adata imzalar için seferber oldu.

BATURAYGİL İSTANBUL’DA

Öte yandan transfer yasağının kalkması için son 15 günün büyük bölümünü İstanbul’da menajer ve avukatlar ile görüşerek geçiren Fatih Baturaygil dün yine İstanbul’a gitti. Özellikle isimler ile son görüşmeler yapan Baturaygil bir an önce imzaları almak istiyor.

HABER BEKLENİYOR

Es-Es’de Divan kurulu FİFA dosyaları bulunan Marko Milinkoviç, Tanase, Toko, Bienvenu ve Ruud Boffin'den haber bekliyor. Bunun yanında yine imzası gerekli olan Mongongu’nun da en kısa zamanda gerekeni yapacağı öğrenildi. Ayrıca imzası gerekli olan yerli teknik adam ve oyuncular ile de görüşmeler tüm hızıyla sürüyor.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024