İMZA GÖRÜŞMELERİ İSTANBUL’DA - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

İMZA GÖRÜŞMELERİ İSTANBUL’DA

İMZA GÖRÜŞMELERİ İSTANBUL’DA
Yayınlama: 16 Haziran 2021 Çarşamba
A+
A-

Eskişehirspor’da transfer tahtasını açmak ve yeni yönetimi oluşturmak adına kolları sıvayan Divan kurulu imza vermesi gereken 78 isim ile tek tek görüşüyor. Dün de Divanda etkili isim olan Fatih Baturaygil ve son yönetimde yer alan Anıl Koçhan İstanbul’a giderek bazı görüşmeler yaptı.

Öte yandan “Eskişehirspor yaşasın” diye imzalar sürerken dün ise takımda yer alan Sezgin Coşkun ve Onur Bayramoğlu’nun yanı sıra eski antrenörlerden Yılmaz Bal ve daha önce Es-Es forması giyen Berkay Dabanlı, Hürriyet Gücer ve Anıl Karaer’de yasağın kalkması için imza verdi.

YOĞUN MESAİ

Eskişehirspor’da Ali Çelikoğlu başkanlığında Fatih Baturaygil, Mehmet Şimşek, Mehmet Kahya ve Çetin Arslanboğa’dan oluşan divan kurulu geçici olarak göreve gelmişti. Divan heyeti transferin açılması ve yönetimin oluşması adına çalışmalarını sürdürüyor.  Öncelikle yasağı kaldırmak için 78 isimden imza alması gereken kurul tek tek isimler ve avukatları ile görüşüyor.

İSTANBUL’A GİTTİLER

Öte yandan Divanda etkili isim olan Fatih Baturaygil ve son yönetimde göre yapan ve Divana her konuda yardımcı olan Anıl Koçhan dün sabah İstanbul’a gitti.  İki isim imza vermeye sıcak bakmayan bazı oyuncuların menajer ve avukatları ile öğle saatlerinde masaya oturarak  kulübün durumunu anlattıkları öğrenildi.

ONLAR BAŞLATTI

İlk olarak Yılmaz Vural, Muhammet Türkmen, Mehmet Demirtaş, Cemal Tosun,  İlyas Kahraman, Fuat Çapa, Engin Özdemir, İzzet Karakulak, Serdar Özkan, Leonardo De Deus Santos ve Leandro Junio Souza de Deus  imzayı vermişti. Dünde transfer yasağının kaldırılması için Mehmet Murat Uçar, Semih Şentürk, Erkan Zengin, Tarık Çamdal ve Sinan Ören imza verirken resmi siteden bu isimlere teşekkür edildi.

SAYI YÜKSELİYOR

Dünde Eskişehirspor kadrosunda yer alan Sezgin Coşkun ve Onur Bayramoğlu’nun yanı sıra eski antrenörlerden Yılmaz Bal ve Berkay Dabanlı, Hürriyet Gücer ve Anıl Karaer’de kulübün yaşaması için imzayı verdi.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024