Millî Takım Azerbaycan’daki ilk çalışmasını yaptı - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

Millî Takım Azerbaycan’daki ilk çalışmasını yaptı

Millî Takım Azerbaycan’daki ilk çalışmasını yaptı
Yayınlama: 14 Haziran 2021 Pazartesi
A+
A-

A Millî Takımımız, Galler ile 16 Haziran'da oynayacağı EURO 2020 grup ikinci maçının hazırlıklarını Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de sürdürdü.

Bakü’ye Cumartesi akşamı gelen Ay-Yıldızlılar, Azerbaycan’daki ilk antrenmanını, Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü'nün maçlarına ev sahipliği yapan Bakcell Arena'da yaptı.

Ay-yıldızlı ekibin, teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanının ilk 20 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Fizyoterapist eşliğinde salonda çalışan Çağlar Söyüncü ve Umut Meraş idmanda yer almadı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanı A Millî Takım'dan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Selim Soydan ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş da takip etti. Bizim Çocuklar, Galler maçının hazırlıklarına 14 Haziran Pazartesi akşamı basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

Bu arada antrenmandan önce Karabağ kulübünün teknik direktörü Kurban Kurbanov, millilerinizin kamp yaptığı otele ziyarete geldi. Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile bir araya gelen Kurbanov, Azeri halkının Türkiye’yi desteklediğini belirterek EURO 2020’de başarılar diledi.

 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024