MEVLÜT FESHETTİ GİTTİ - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

MEVLÜT FESHETTİ GİTTİ

MEVLÜT FESHETTİ GİTTİ
Yayınlama: 9 Haziran 2021 Çarşamba
A+
A-

Eskişehirspor ile 2023 Mayıs ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan defans oyuncusu Mevlüt Çelik alacaklarına karşılık sözleşmesini feshederken takımdan da ayrıldı. Es-Es’te daha önce de lig bitmeden Mehmet Özcan fesih edip gitmişti.  Takımda sözleşmeleri devam eden birkaç oyuncunun daha fesih için hazırlıklara başladığı öğrenildi


ŞOK YAŞATTI


Eskişehirspor’da Mevlüt Çelik şoku yaşanıyor.


Geçtiğimiz sezon takımdan ayrılan ve sonrasında geçte olsa dönerek 3 yıllık sözleşme imzalayan de 24 yaşındaki defans oyuncusu Mevlüt Çelik sezon boyunca takımda forma giymişti.


TEK TARAFLI FESH ETTİ


2023 Mayıs ayı sonuna kadar sözleşmesi devam eden oyuncu alacaklarına karşılık sözleşmesini feshederken takımdan da ayrıldı. Mevlüt bazı TFF 1.lig takımları ile temasta olduğu öğrenildi.


“BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM”


Arkadaşımız Erkan Midilli’nin telefon ile görüştüğü Mevlüt Çelik “Böyle ayrılmak istemezdim. Ancak son günlerde hiç arayan soran olmadı. Eskişehirspor’u seviyorum. Orada profesyonel oldum. Önümüzdeki günlerde bir veda mesajı yayınlayacağım” dedi.


SIRADA KİMLER VAR


Es-Es’te daha önce de lig bitmeden Mehmet Özcan sözleşmesini tek taraflı fesih edip gitmişti. Son olarak Mevlüt de takımdan ayrıldı. Eskişehirspor’da sözleşmeleri devam eden birkaç oyuncunun daha fesih için hazırlıklara başladığı öğrenildi. Yönetimin sözleşmeleri bitenler değil devam edenler için de harekete geçmesi ve takımdaki oyunculara kaybetmemesi gerekiyor. 

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024