Başkanlık İçin Hala Aday Çıkmadı - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

Başkanlık İçin Hala Aday Çıkmadı

Başkanlık İçin Hala Aday Çıkmadı
Yayınlama: 8 Haziran 2021 Salı
A+
A-

Kongre sürecinin yaşandığı Eskişehirspor’da başkanlık için hiçbir adayın çıkmaması endişe yaratıyor.  Geçtiğimiz hafta yapılan ilk toplantıya yeterli katılım sağlanamazken, genel kurul 11 Haziran Cuma gününe kaldı.  Seçime sadece 3 gün kalmasına rağmen Es-Es’te başkanlık için hiç bir aday bulunmazken, yeni yönetim için çalışma bile bulunmuyor.

Genel kurulda hiçbir aday çıkmaz ise Divan kurulu tarafından aynı 2019 yılında olduğu gibi yine İcra Kurulunun oluşturulacağı sızan haberler arasında. Kulüp üyelerinin oyları ile oluşacak olan kurul bazı ziyaretler yapıp yeni bir yönetim oluşması için çaba gösterecek. Eğer yine ekip oluşmaz ise kulübün kayyuma devredilmesi bile gündeme gelecek.   

KONGRE SÜRECİ

Üst üste kötü sezonun ardından genel kurul kararı alan Eskişehirspor yönetimi göreve devam etmeyeceğini açıklamıştı. Kongre sürece yaşanan Es-Es’te Cuma günü yapılması planlanan ilk toplantı çoğunluk sağlanamadığı için yapılamadı ve genel kurul 11 Haziran Cuma gününe ertelendi.

ŞEHİRDE ENDİŞE HAKİM

Seçime sadece 3 gün kalmasına rağmen Es-Es’te başkanlık için hiç bir aday yer almıyor. İsmi gündeme gelenler ise başkanlığı düşünmediğini açıkladı.  Yeni yönetim için çalışma bile bulunmuyor. Şu ana kadar hiç bir adayın çıkmaması şehirde de endişe yaratıyor.


ADAY ÇIKMAMIŞTI

Es-Es’te 3 Ocak 2019 yılında yapılan genel kurulda Halil Ünal başkanlığındaki Eskişehirspor Yönetim Kurulu’nun faaliyet ve denetim raporları oy çokluğuyla ibra edilmişti. Genel kurulda başkan adayı çıkmazken, yönetim oluşturulamaması nedeniyle kongre 18 Ocak Cuma gününe ertelendi.

KİMLER VARDI?

Toplantının ardından oluşturulan ve Mehmet Şimşek, Murat Diri, Erkan Koca, Kaan Ay, Mete Yılmaz, Mehmet Kahya, Fuat Çapa, Mustafa Polat ve Harun Adıgüzel’dan oluşan İcra Kurulu kulübü 15 gün süre ile yönetmişti. Ardından da 18 Ocak’da yapılan kongrede iki liste çekişmiş ve başkanlığa Kaan Ay kazanarak göreve başlamıştı.

YİNE AYNISI MI OLACAK?

11 Haziran’da yapılacak olan genel kurulda yine aday çıkmaz Divan kurulu tarafından 10-15 gün ara verilerek aynı 2019 yılında olduğu gibi yine İcra Kurulunun oluşturulacağı sızan haberler arasında. Kulüp üyelerinin oyları ile oluşacak olan kurul bazı ziyaretler yapıp yeni bir yönetim oluşması için çaba gösterecek. Eğer yine ekip oluşmaz ise kulübün  kayyuma devredilmesi bile gündeme gelecek.  

KONGREYE KADAR NETLEŞECEK

Yeni sezonda 2.ligde mücadele edecek olan Eskişehirspor’da taraftarlarda bir an önce yönetimin oluşması ve transfer yasağını kaldırmak için gerekli imzaları toplanmasını istiyor.

Ancak şu ana kadar başkanlık konusunda somut bir adamın atılmaması ve hiç kimsenin başkanlığı konuşmaması dikkat çekiyor. Bu sessizliğin genel kurul tarihine kadar bozulup bozulmayacağı ise merek ediliyor.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024