“SON BİR DESTEK VERİN” - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

“SON BİR DESTEK VERİN”

“SON BİR DESTEK VERİN”
Yayınlama: 4 Haziran 2021 Cuma
A+
A-

ETB Başkanı Murat Diri, alacaklı olan futbolculara seslenerek “Gelin hem armasını yaşatmak için hem de sizlere borcunu ödemek için çırpınan bizlere son bir destek verin.  İmza verin” derken, genel kurul için de “Aday yok ve bu sorumluluğu kaldırabilecek kimse de yok. Eskişehirspor kapanıyor” dedi.

“İMZA VERİN”

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, sosyal medya hesabından alacaklı futbolculara seslendi. Diri “Alacaklı oyunculara sesleniyoruz. Bize son bir destek verin. Eğer imza vermezseniz kimse bu yükün altına girmez ve Eskişehirspor kapanır. Gelin hem armasını yaşatmak için hem de sizlere borcunu ödemek için çırpınan bizlere son bir destek verin İmza verin” dedi.

“ESKİŞEHİRSPOR KAPANIYOR”

Diri ayrıca genel kurul öncesindeki sessizlik için de paylaşım yaparak  “350 milyon borç, lisanslı oyuncumuz kalmadı. Tüm oyuncular serbest kalıyor. Transfer yasağı. -30 puan silme ve küme düşme cezası… Yeni Eskişehirspor çalışmalarına başlayanlar. Kongre var. Aday yok ve bu sorumluluğu kaldırabilecek kimse de yok… Eskişehirspor kapanıyor” dedi.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024