Belirsizlik Endişe Veriyor - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

Belirsizlik Endişe Veriyor

Belirsizlik Endişe Veriyor
Yayınlama: 1 Haziran 2021 Salı
A+
A-

Eskişehirspor’da çoğunluk sağlanır ise Cuma günü yapılması beklenen genel kurul öncesi şehirde tam bir sessizlik hakim. Mevcut yönetimin aday olmayacağını açıklamasının ardından ismi ön plana çıkanlardan da şu ana kadar resmi bir açıklama gelmedi.

Yeni sezonda 2.ligde mücadele edecek olan Eskişehirspor’da kongre öncesi yaşanan bu sessizlik en çok da taraftarı endişelendiriyor. Gelişmeleri yakından takip eden taraftarlar iyi bir yönetimin oluşması için Vali Erol Ayyıldız’dan destek bekliyor. 

496 DELEGE OY KULLANACAK

Eskişehirspor’da 496 delegenini oy kullanacağı Olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı çoğunluk sağlanır ise 4 Haziran'da Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Kongrenin ilk toplantıda yapılması için 249 delegenin hazır bulunması gerekiyor

Eğer ki bu toplantı da çoğunluk sağlanamaz ise ikinci toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 11 Haziran Cuma günü aynı yer ve saatte yapılacak.

ADAY OLMAYACAKLAR

Kulübü yaşatmak için 24 Kasım 2019’da göreve gelen Mustafa Akgören ve arkadaşları 19 aylık süreçte özellikle sportif anlamda çok başarısız olurken, kulübe gelir elde etmek için  hazırladıkları projeler ise destek bulmamıştı. Akgören ve ekibi bu nedenle genel kurul kararı alıp tekrar göreve gelmeyeceklerini açıkladı.

HİÇ SES YOK

Belirsizlik üzerine Eskişehirspor taraftarı sosyal medyada #ValiBABA etiketiyle destek çağrısı yaptı. Vali Erol Ayyıldız, Eskişehirspor konusunda sessizliğini koruyor. Önceki günde

ETB Başkanı Murat Diri, “Taraftar olarak elimizden geleni yaptık. Bu saatten sonra bizim gücümüz yetmez. Bu sessizlik içinde Eskişehirspor yok oluyor isyan zamanı arkadaşlar. Eskişehirspor kapanıyor. İsyan zamanı” ifadelerini kullanarak şehirden Es-Es için destek istedi.


ENDİŞE HAKİM

Genel kurulun yapılmasına sadece 3 gün kalırken,  Eskişehirspor’daki sessizlik en çok da taraftarı endişelendiriyor. Gelişmeleri yakından takip eden taraftarlar 2.ligde mücadele edecek olan takımı yönetecek iyi bir yönetimin gelmesini umut ediyor.

Kongrenin bu hafta yapılmasının zor ihtimal olduğu ve başkanlık için şehirde önümüzdeki hafta daha çok hareketlenmenin olması bekleniyor.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024