Şampiyonlar Orman Genel Müdürünü Ziyaret Etti - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

Şampiyonlar Orman Genel Müdürünü Ziyaret Etti

Şampiyonlar Orman Genel Müdürünü Ziyaret Etti
Yayınlama: 29 Mayıs 2021 Cumartesi
A+
A-

2020 – 2021 Türkiye Hentbol Erkekler 1. Liginde mücadele eden Eskişehir Ormanspor Hentbol Takımımız Türkiye şampiyonu oldu ve Türkiye Hentbol Erkekler Süper Ligine yükseldi.

Eskişehir Ormanspor Hentbol Takımımız,24 Mayıs 2020 – 6 Mayıs 2021 tarihleri arasında 28 maçta aldığı 22 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle sezonun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu garantilerken oynadığı son 19 maçı da kazanmasının yanı sıra ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Şampiyonluğun ardından Eskişehir Ormanspor Hentbol Takımı Başkanı Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel, teknik heyet ve sporcular şampiyonluk kupasını Genel Müdürümüzü Sayın Bekir Karacabey’ e sundu.

Genel Müdürümüz Sayın Bekir Karacabey “ Takımımız, 2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı’nda sporun dostluk kardeşlik içerisinde ve sahada centilmence mücadeleyi kendine düstur edinerek, Yunus gibi gönüllere taht kurmayı başarmış olarak buraya geldiler. Yönetici, teknik heyet ve tüm sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyor ve önümüzdeki yıl 2021 Türkiye Hentbol Erkekler Süper Liginde başarılar diliyorum” dedi.

 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024