Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oldu - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oldu

Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oldu
Yayınlama: 24 Mayıs 2021 Pazartesi
A+
A-

TFF’nin ‘Türkiye Futbol Oynuyor’ projesi kapsamında 15 yıldır aralıksız olarak Engelli Futboluna verdiği destekler ürünlerini vermeye devam ediyor.

 Milli Takım seviyesinde Avrupa Şampiyonluğu ve Dünya İkinciliğinin ardından şimdi de kulüpler kategorisinde Türkiye Ampute Futbol Ligi’nin son şampiyonu Şahinbey Belediye Spor Kulübü Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu.

 Gaziantep’te düzenlenen şampiyonanın final maçında Polonya’nın Leiga Varşova takımını 3-1 mağlup eden Şahinbey Belediyesi Spor Kulübü’nün gollerini Fatih Şentürk (2) ve Kudret Khudoykulov kaydetti.

 Türkiye Futbol Federasyonu olarak Ampute futbolun ülkemizde gelişimine büyük destek veren Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kulüp Başkanı Cuma Güzel ve teknik heyet ile tüm futbolcuların Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'nu gönülden kutlarız.

Bakan KASAPOĞLU’ndan Şahinbey Ampute Takımı’na Tebrik


Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Avrupa Ampute Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Şahinbey Ampute Takımı'nı tebrik etti.
 
 Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi finalinde Polonya'nın Legia Varşova takımını yenerek şampiyon olan Şahinbey Ampute Milli Takımı için tebrik mesajı yayımladı.
 
Bakan Kasapoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Gaziantep’te düzenlenen Avrupa Ampute Şampiyonlar Ligi finalinde Polonya'dan Legia Varşova'yı 3-1'lik skorla mağlup ederek kupayı müzesine götüren temsilcimiz Şahinbey Ampute Takımı’nı kutlarım. Başarıda emeği geçen oyunculara, teknik kadroya ve böylesine önemli bir organizasyona ev sahipliği yapan Gaziantep’e şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum.

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024