ES-ES RAKİPLERİNE GÖRE RAHAT - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

ES-ES RAKİPLERİNE GÖRE RAHAT

ES-ES RAKİPLERİNE GÖRE RAHAT
Yayınlama: 23 Nisan 2021 Cuma
A+
A-

TFF 1.ligde son 3 haftaya girilirken, hem şampiyonluk, hem de alt sıralarda büyük heyecan yaşanıyor. Bitime 6 maç kala lige veda eden Eskişehirspor rakiplerine göre kalan son 3 maçı da stressiz geçirecek.

İLK İKİ SAVAŞI

İlk 2 takımın direkt Süper Lig vizesi alacağı, onu takip eden 4 takımın play-off oynayacağı ligde, play-off'tan 1 ekip daha Süper Lig'e çıkacak. Son 3 haftaya 63 puanla lider durumda giren Giresunspor, takipçileri Adana Demirspor ve Yılport Samsunspor'un ikişer puan önünde yer alıyor. Elde ettiği 12 maçlık yenilmezlik serisinin ardından 9 müsabakada 10 puan almasına rağmen liderliğini devam ettiren GZT Giresunspor, aldığı başarılı sonuçlarla 30. haftada averajla Yılport Samsunspor'u geride bırakan Adana Demirspor, kalan 3 haftada maçlarını kazandığı takdirde birlikte Süper Lig'e yükselecek. Bu 3 takımdan sonra 57'şer puanlı Altay ve İstanbulspor ile 53 puana sahip Altınordu, play-off barajında

2 TAKIM DAHA DÜŞECEK

Eskişehirspor'un veda etmesinin kesinleştiği TFF 1. Lig'de 23 puanlı Ankaraspor ile 26 puana sahip Akhisarspor, son 3 haftaya düşme hattında girdi. Akhisarspor'un 5 puan önündeki Menemenspor, 8 puan üzerindeki Adanaspor, düşme hattına en yakın takımlar konumunda bulunuyor. Düşme hattındaki iki ekip, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da alınacak sonuçlara göre ligden düşebilir. Es-Es ise rakiplerine göre son 3 maçı da stressiz geçirecek.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024