TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ CENGİZ SEÇSEV AÇIKLAMALARDA BULUNDU - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ CENGİZ SEÇSEV AÇIKLAMALARDA BULUNDU

TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ CENGİZ SEÇSEV AÇIKLAMALARDA BULUNDU
Yayınlama: 5 Mart 2021 Cuma
A+
A-

Eskişehirsporumuz, Akhisarspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

TFF 1. Lig’in 25. Hafta mücadelesinde deplasmanda Akhisarspor ile karşılacak olan takımımız hazırlıklarına bugün saat 16:00’da Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde yaptıkları antrenmanla devam etti.

Teknik Direktörümüz Cengiz Seçsev yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncularımız ısınmanın ardından, teknik ve taktik çalıştılar.

Diğer yandan, Teknik Direktörümüz Cengiz Seçsev yapılan antrenman öncesi Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Seçsev, öncelikle kendilerini bu göreve layık gören Kulüp Başkanımız Mustafa Akgören ve yönetim kurulumuza teşekkürlerini ileterek; “Eskişehirspor taraftarlarına layık, geleceğe emin adımlarla ilerleyen bir Eskişehirspor oluşturabilmek adına bu göreve geldik. Bana ve ekibime verilen bu fırsatı olumlu değerlendirebilmek adına elimizden geleni yapacağız” dedi.

Eskişehirspor çok büyük marka diyen Seçsev, “Sürekli olumsuz şartlardan bahsederek bu büyük markaya zarar vermek istemiyoruz. Sıkıntılar herkesin malumu. Çok bahsetmeye gerek yok. Transfer tahtası konusunda yöneticilerimizle görüştük. Açılırsa veya açılamazsa diye kendimize iki farklı rota belirledik. Her iki yolda da tesisleşme konusu çok önemli. Günlük işler yapmak istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktörümüz A takımımızdaki genel durum ile ilgili ise, “Zor ve ağır bir ligde mücadele ediyoruz. Kas gücü anlamında hazır olmayan oyuncuyu sahaya sürmek doğru değildir. Bu durum o gençleri kazanmaktan çok kaybetmenize neden olur. Bir filize su verip hemen ağaca dönüşmesini bekleyemezsiniz. O filize doğru zamanda yeteri kadar sulamak gerekir” ifadelerini kullandı.

Sahaya genç oyuncular ile çıkılmadığına yönelik eleştirilere cevap veren antrenörümüz, “Biz zaten genç futbolcular ile sahaya çıkıyoruz. Mesela Buğra Çağlıyan bizden önce daha az oynatılıyordu. Biz geldikten sonra düzenli olarak oynatmaya başladık. Alp Köseer’i oynatıyoruz. Ancak 17 yaşında bir oyuncu oynadığı maçın ardından psikolojik bir baskıya maruz kalıyor. Bu sebeple Samsunspor maçında oynatamadık. İstanbulspor maçında yine sahadaydı. Emir Yıldız bizim için bir kazanç. 2-3 futbolcumuzu daha kazanıyoruz. Bartu’yu da oynatmaya başladık” dedi.

Seçsev, genç oyuncuların yavaş yavaş takıma monte edileceğini ise “Tamamen genç bir takım ile sahaya çıkarsanız başarılı olma şansınız çok az olur. Tecrübeli oyuncular ile bu çocukları oynatmak gerekiyor. Sezgin Coşkun sakat olmadığı dönemde takımda yerini alarak bize yardımcı oluyor. O takımda yer aldığında hem oyuncularımıza yol gösteriyor hem de hakemlerimiz gençlerimize verdikleri kadar kolay kararlar alamıyor” şeklinde dile getirdi.

Son olarak oynayacağımız Akhisarspor maçı hakkında konuşan Teknik Direktörümüz, “Sahaya yüreğini koyan bir takım haline gelmeye çalışıyoruz. Bandırmaspor maçındaki eforu yeniden ortaya koymak istiyoruz. Bandırma maçında ekstra koşup, ekstra efor göstermiştik. Bu performanslar enerjimizin azalmasına neden oldu. Samsunspor ve İstanbulspor maçları da bu ligin en zor maçlarındandı. Maalesef bu enerji azalması da sahaya yansıdı. Akhisarspor maçına sıkı hazırlanıyoruz. Antrenmanlarımız verimli geçiyor. Gösterilen olumlu performanslar beni umutlandırıyor. Takımımızın sahada rakibini zorlayan bir düzeyde olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024