ORMANSPOR ARTIK LİDER - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

ORMANSPOR ARTIK LİDER

ORMANSPOR ARTIK LİDER
Yayınlama: 18 Ocak 2021 Pazartesi
A+
A-

LİDERLİK BİZE ÇOK YAKIŞTI

ESKİŞEHİR ORMANSPOR HATAY BÜYÜKŞEHİR'İ 34-29 YENEREK LİDERLİĞE YERLEŞTİ

Eskişehir Ormanspor-Hatay Büyükşehir Belediyespor karşılaşması 34-29 Ormanspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Türkiye Hentbol erkekler 1.Ligindeki en kritik karşılaşmalarından biri olan maç saat 14.00’de Porsuk Spor Salonunda oynandı.

Maça Hatay Büyükşehir Belediyespor başladı ve İhsan ile ilk golü kazandı. Karşılığını Ormanspor'dan Farzad verdi. Hemen ardından Arda Ormanspor adına 7 metre atışını gole çevirdi. 5.Dakikada Adnan düşürüldü 7 metre atışında Arda yine sayı yaptı. 7.Dakikada bu sefer konuk ekip 7 metre atışı kazandı ve gol oldu. ardından Hatay takımından Samet bir gol daha attı ve maçın 10. Dakikası 9-6 geçildi. 11. dakikada Hatay bir mola aldı. 12.Dakikada Arda Ormanspor adına 7 metre atışı kullandı kaleciden döndü, dönen topu tekrar kontrol ederek sayı yaptı. 18.dakikada Farzad 2 dakika cezası aldı, kazanılan 7 metre atışını Hatay adına Samet kullandı ama Ormanspor kalecisi Can topu çıkardı. Son 5 dakikaya Ormanspor 17-10 önde girdi. Bu sırada Ormanspor Antrenörü M.Fatih Işık bir mola kullandı. Maç tekrar başlayınca Adnan 2 dakika cezası alsa da, karşılaşmanın ilk yarısı 18-12 Eskişehir Ormanspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

2.Yarıya Ormanspor başladı. Hatay Büyükşehir Belediyespor üst üste 3 sayı alınca aradaki fark 5'e düştü. 20-15. 36.dakikada Ormanspor bir mola daha kullandı. 37.Dakikada Adnan düşürüldü, kazanılan 7 metre atışını Oğulcan gole çevirdi. Bu dakikadan sonra Uğurcan sakatlık geçirdi ve oyun dışı kaldı. 41. dakikaya gelindiğinde durum 25-17 iken Hatay takımı bir mola aldı. Maçın 45. dakikası 26-20 Ormanspor'un üstünlüğü ile geçildi. Son 2 dakikada Ormanspor'dan Muammer düşürüldü, 7 metre atışını tekrar oyuna giren Uğurcan attı ve sayı yaptı. Hatay Büyükşehir Belediyespor son dakikada 2 gol daha atıysa da sonucu etkilemedi ve karşılaşma 34-29 Eskişehir Ormanspor'un galibiyeti ile sona erdi.

İnanılmaz yüksek bir tempoda oynan maçta, konuk ekip çok mücadele etti ama Ormanspor aradaki 4-5 sayılık farkı sürekli korumayı başardı. Maçın sonunda Ormanspor Kulüp Başkanı Recep Temel, sahaya inerek oyuncuları ve teknik ekibi kutladı.

Böylece Hentbol liginin 1. Devresi Eskişehir Ormanspor'un liderliği ile sona erdi.

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024