70-80 MİLYON LİRAYA BU KULÜBÜN BORCU KALMAZ - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

70-80 MİLYON LİRAYA BU KULÜBÜN BORCU KALMAZ

70-80 MİLYON LİRAYA BU KULÜBÜN BORCU KALMAZ
Yayınlama: 24 Aralık 2020 Perşembe
A+
A-

Eskişehirspor başkana Mustafa Akgören Es TV’de yayınlanan 90+3 programında önemli açıklamalarda bulundu. Akgören “70-80 milyon liraya bu kulübün borcu kalmaz. Herkesten çok bu transfer yasağını kaldırmak istiyorum. Bu yasağın kaldırılması için 2 buçuk milyon Euro’ya ihtiyacımız var” dedi.

Akgören ayrıca “Taraftara şirin gözükeceğim diye kulübü borca sokamam. Geçmişte çok ahlar alınmış. Bizim herkesle helalleşmemiz lazım. Yoksa top direkten döner, son dakikalarda gol yersin” dedi. Başkan ayrıca kulübün denetlemeleri ile ilgili de Denetleme şirketine o kadar para verildiğini ancak hiçbir bir şey olmadığını söyledi.

“TRANSFER YASAĞINI KALDIRMAK İSTİYORUM”


“Bir kez daha söylüyorum, herkesten çok bu transfer yasağını kaldırmak istiyorum. Bu yasağın kaldırılması için 2 buçuk milyon Euro’ya ihtiyacımız var. Bu sırada da Pinto, Kulach’a ödemeler yapıyoruz. Böyle bir paramız yok 2 milyon Euro’yu nasıl ödeyelim? 70-80 milyon liraya bu kulübün borcu kalmaz. Türkiye’nin en fazla camiası olan, en fazla taraftarı olan kulüpler her borç batağında. Çünkü tribün baskıları var, camia baskıları var. İki yakaları bir araya gelmiyor. Biz de bu kulüplerin içerisindeyiz.”

“KULÜBÜ BORCA SOKAMAM”

“Ben Eskişehirspor’un menfaatlarını korumak için her şeyi yapacağım. Taraftara şirin gözükeceğim diye kulübü borca sokamam. Geçmişte çok ahlar alınmış. Bizim herkesle helalleşmemiz lazım. Yoksa top direkten döner, son dakikalarda gol yersin. Bizim bu ligde yaşamamız gerekiyor. Süper Lig için buradan düşmememiz gerekiyor.”

“HANİ RAPORLAR NEREDE”

“Kulüpte hep denetleme oluyor. Mesut, Halil’i denetledi. Halil, Mesut’u denetledi. Sinan hepsini denetledi. Hani raporlar nerede? Bunlar bedavaya denetlenmiyor. Bir denetleme için kurumlara 500 bin lira veriliyor. 3 tane denetleme olmuş nerede bu evraklar? Denetleme şirketine o kadar para verildi ama hiçbir bir şey olmadı”

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024