ARTIK ZAMANI GELDİ - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

ARTIK ZAMANI GELDİ

ARTIK ZAMANI GELDİ
Yayınlama: 24 Aralık 2020 Perşembe
A+
A-

Eskişehirspor’un başında çıktığı 11 maçta 4 beraberlik 7 yenilgi alan teknik direktör İlhan Var 3 puan sevincini zorlu Bursa deplasmanında yaşamayı hedefliyor.   Oyuncularını Bursaspor maçına hazırlayıp, motive eden Var artık kazanma zamanının geldiğini söyledi.


ŞANSSIZLIĞI KIRMAK İSTİYOR


Eskişehirspor teknik direktörü İlhan Var ilk galibiyetini Bursaspor önünde kazanmak istiyor.


Bir çok maçta galibiyet çok yaklaşmasına rağmen 3 puanı kaçıran Es-Es’te Var hoca özellikle son oynanan Menemen maçı sonrası çok üzülmüştü.  İlhan hoca şanssızlığı zorlu deplasmamda kırmak istiyor.


SÜREKLİ MOTİVE EDİYOR


Göreve geldiği günden bu yana kazanamayan oyuncularını sürekli maçlara motive eden ve bir çok zamanda bire bir terapiler yapan Var hoca zorlu Bursa maçı için de futbolcularına uyarılar yapıp kazanmaları gerektiğini aktarıyor.


ZAMANI GELDİ


Eskişehirspor teknik direktörü İlhan Var "Bu hafta Bursaspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Kazanmak istiyoruz. Artık ilk galibiyetimizi almanın zamanı geldi. Oyuncularım 3 puan için yine elinden geleni yapacak” dedi.


11 MAÇTA 4 PUAN


Es-Es’in başında 11 maça çıkan İlhan hoca galibiyet sevinci yaşayamadı. Var ile Es-Es Bandırma, Keçiörengücü, Balıkesir ve Menemenspor ile berabere kalırken, Samsun, İstanbul, Akhisar, Adana Demir, Altıonrdu, Giresun ve Tuzlaspor’a da mağlup oldu. 

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024