Ormanspor Beraberliğe Razı Oldu - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

Ormanspor Beraberliğe Razı Oldu

Ormanspor Beraberliğe Razı Oldu
Yayınlama: 21 Aralık 2020 Pazartesi
A+
A-

Dişe Diş Bir Mücadele28-28

Ormanspor-Sebenspor Puanları Paylaştı

Türkiye Erkekler Hentbol 1.liginde mücadele eden Eskişehir Ormanspor bu hafta Sebenspor karşısında beraberliğe razı oldu.

Eskişehir Porsuk Spor Salonunda 13.00’de başlayan karşılaşmanın orta saha hakemliğini Gökhan ve Orhan Keskin kardeşler yaptı. Masa hakemliğini Evren Gazi Eryılmaz ve Harun Çınar Çınar, Gözlemciliğini de Uğur Bekyürek üstlendi.

Karşılaşmanın ilk golünü Eskişehir Ormanspor adına Oğulcan kaydetti. Seben spor karşılığını 7.Dakikada 7 metre atışı ile Doğukan’la verdi. Sebenspor ilk molasını 13. Dakikada kullandı. Karşılaşmanın 15. Dakikası 6-3 Ormanspor’un üstünlüğü ile geçildi. 27.Dakikada Ormanspor mola kullandı. Hemen ardından Ormanspor kalecisi ve kaptanı Can bir 7 metre atışını çıkardı. İlk yarı 12-9 sona erdi.

2.Yarıya Sebenspor başladı ve bir sayı kazandı. Ormanspor karşılığını Gürkan ile verdi. Sebenspor’dan Eray 2.Dakika cezası aldı. Karşılaşmanın 35 dakikasına gelindiğinde ilk kez durum 14-14 berabere oldu. 38.dakikada Umut Sebenspor adına 7 metre atışını gole çevirdi. Adnan karşılığını verdi 17-16. Bu dakikalarda Ormanspor’da Ercan ve Erdinç peş peşe 2 dakika cezası alınca Ormanspor bir süre eksik oynadı. 40.Dakikada maçın başından beri ilk kez Sebenspor öne geçti. 17-18. Hemen ardından Arda durumu tekrar eşitledi. 2. Yarıda toparlanan Sebenspor farkı kapattı. Karşılıklı ataklar ile maç hem sertleşti hem de çok hızlandı. 43. Dakikada Sebenspor , 48. Dakikada Ormanspor birer mola kullandı. 50. Dakika geçilirken 23-23 eşitlik bozulmadı. 52.Dakikada Sebenspor’dan Eray sakatlandı yerine İsmail girdi, hemen arkasından Ormanspor’dan Oğulcan da sakatlanıp oyun dışı kaldı. 56. Dakikada Sebenspor’dan Umut 2 dakika cezası aldı. Maçın hakemi, 7 metre atışı verdi. Arda gole çevirdi ve durum yine 27-27 eşitlendi. Aynı Arda bir dakika sonra 7 metre atışını kaçırınca, Sebenspor bir hücum hakkı kazandı ve gole çevirdi. Son dakikaya 27-28 geride giren Ormanspor’un Antrenötü M.Fatih Işık mola aldı ve takımına son taktiğini verdi. Karşılaşmanın son atışını Ormanspor yaptı ve durumu eşitledi. Böylece maç 28-28 berabere bitmiş oldu.

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024