Giresun Engeli Farklı Geçildi 35-25 - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

Giresun Engeli Farklı Geçildi 35-25

Giresun Engeli Farklı Geçildi 35-25
Yayınlama: 17 Aralık 2020 Perşembe
A+
A-

Antrenman Gibi Bir Maç oldu

Türkiye Hentbol 1.Liginin iddialı takımlarından temsilcimiz Eskişehir Ormanspor, erteleme maçında Giresun Gençlik S.K’nü 35-25 yendi.
 
Trabzon galibiyetinden sonra yine kendi sahasında Giresun Gençlik Spor’u konuk eden Ormanspor karşılaşmayı baştan sona üstün götürdü.
 
Posuk Spor salonundaki maç 13.00’de başladı. Karşılaşmanın saha hakemliğini Caner Can ve Feyyaz Şen yaparken Gözlemciliğini de uğur Bekyürek yaptı. 2 takımında forma rengi yeşil beyaz olunca Ormanspor Turuncu forma ile sahaya çıktı.
  
Karşılaşmaya konuk takım başladı ve ilk sayıyı Ümmet ile kazandı. Ormanspor hemen karşılığını Veisi ile verdi. 5.Dk 7 metre atışını Arda Ormanspor adına gole çevirdi. 15 dakikada Arda 2 dakika cezası aldı. Uğurcan 7 metre atışı kullandı ve sayı yapınca 16.Dakikada Giresun takımı ilk molasını aldı. 18. Dakikada Ormanspordan Ercan 2 dakika cezası aldı. Karşılaşmanın 20. Dakikası 12-5 Ormansporun üstünlüğü ile geçildi. İlk yarının bitmesine 7 dakika kala Giresun Gençlik Spordan Mehmet, Furkan’ı düşürünce, Ormanspor 7 metre atışı kazandı. Arda kullandı ve sayı yaptı. 24. Dakikada Ormanspor Mola kullandı. Molanın ardından ilk yarı 20-10 Ormanspor’un lehine sonuçlandı.

2. yarıya bira daha toparlanmış olarak çıkan Giresun ekibi farkı 7’ye kadar düşürse de Ormanspor oyunda hâkimiyetini kurdu. 36. dakikada Giresun Gençlikspor 7 metre atışını kaçırdı ve ardından mola aldı. 53. Dakikada Eskişehir Ormanspor kaleci değiştirdi. Kaleye geçen Sefa üst üste kurtarışlar yapınca fark yine 10 sayıya çıktı ve karşılaşma 35-25 Ormanspor’un galibiyeti ile sona erdi.

Eskişehir Ormanspor Antrenörü M. Fatih Işık bu maçta bazı genç oyunculara da şans verdi. Soyunma odasına giden Hoca, takımı tebrik etti.

1 Gün izin yapacak olan oyuncular, Cuma ve Cumartesi günü Bolu Seben maçı için antrenmanlarına devam edecek.

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024