Tatlistan Handmade Chocolate - Eskişehir Haber

Eskişehir _gundem advartorial

Tatlistan Handmade Chocolate

Tatlistan Handmade Chocolate
Yayınlama: 24 Ocak 2021 Pazar
A+
A-

Sevgililer Günü, Doğum Günü, Nişan, Sünnet ve daha birçok farklı etkinlikleriniz için en kaliteli ve uygun fiyatlı çikolataları tatlistan sitesi üzerinden sipariş verebilirsiniz. Geniş ürün katalogları ile dikkat çeken site diğer alışveriş sitelerinden farklıdır. Profesyonel kadrosuyla birlikte sizlere kapsamlı bir şekilde hizmetler sunuyor. Birçok özel günlere özel en garantili ve 2021 yılının en gözde ürünlerini satışa sunuyor. Site kurumsal bir kimliğe sahiptir. Bu nedenle kaliteli hizmet anlayışını ve müşteri memnuniyetini ön planda bulunduruyor. Diğer alışveriş sitelerinin aksine 7/24 kesintisiz bir şekilde ürün satışları gerçekleştiriyor. Üstelik kargo ücretsiz bir şekilde armağan ve çeşitli çikolata ürünleri satışa sunuyor. Site yalnızca ülkemiz çapında değil,yurtdışına da özel hediye ürün gönderimi gerçekleştiriyor. Bu nedenle geniş referans katalogları sunuyor.

Uygun Fiyat Listesi Üzerinden Çikolatalar

Sitenin en temel özelliklerinden biri de uygun fiyat tarifesi üzerinden lezzetli çikolata türleri satışa sunmasıdır. Platformu ziyaret ettiğinizde yılbaşı,evlilik,doğum günü,işletme açılışı,seyahat,eğitim ve sağlık merkezi açılışı,nişan,sünnet,konser,anne ve babalar günü,sevgililer günü,solmayan gül,bebek,erkek,kadın ve daha birçok farklı kataloglara özel çikolata modellerine ulaşabilirsiniz. Beklentileriniz doğrultusunda hizmetler sunan site aynı zamanda ürün takip kataloğu da sunuyor. Site sağ üst kısmında yer alan bu bölüme giriş yaparak ürünlerinizin güncel takiplerini kolayca yapabilirsiniz. Firmanın en önemli avantajlarından biri de pek çok online alışveriş sitelerinin aksine kayıt formu doldurulmadan da online ürün siparişi sunabilmesidir. Bu kapsamda platformda kayıt olmadan da ürünlerinizi sipariş verebilirsiniz.

Kurumsal Çikolatalar

Siteden kurumsal hediye kataloglarını da incelemenizi tavsiye ederiz. Firma, kurumsal işletmeniz için özel hediye katalogları hazırlıyor. Personellerinize özel yıldönümü hediyeleri,doğum günü hediyeler,ikramiye hediyeleri ve daha birçok farklı kataloglardan görkemli hediyelere site üzerinden erişebilirsiniz. Bu yönüyle siteden 81 ilimiz üzerinden birçok kurumsal kimlikli firmalar tarafından hediyeler sipariş veriliyor. Hediyeleriniz eğitimli kadrolar tarafından özenli bir şekilde paketleniyor. Bu işlem sonrasında belirtilen süreçler içerisinde ürünleriniz anlaşmalı ve hızlı kargo firmasına gönderiliyor. Kargonuz bağlı bulunduğunuz konum mesafesi bazından en fazla 24 saat sonrasında adresinize intikal ediyor. Firma sıradan bir alışveriş sitesi değildir. Ürünlerinizde gizlilik esasına değer veriliyor. Dolaysıyla ürün içerikleri hakkında personel ve kargo yetkililerinin bilgi sahibi olması mümkün değildir. Hayalinizde yer alan hediyelik ürünler için https://www.tatlistan.com/  hizmet alabilirsiniz.

Detaylı bilgi için: https://www.tatlistan.com/

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024