CANLI YAYINDA HERKES DONDU! Aceleci Büyükerşen! - Eskişehir Haber

Eskişehir Magazin

CANLI YAYINDA HERKES DONDU! Aceleci Büyükerşen!

CANLI YAYINDA HERKES DONDU! Aceleci Büyükerşen!
Yayınlama: 12 Haziran 2022 Pazar
A+
A-

CHP'li Büyükşehir Belediye başkanlarının Eskişehir'de bir araya geldiği toplantının açılışına Yılmaz Büyükerşen'in aceleciliği damga vurdu... O sözü de mikrofondan canlı yayında duyuldu. 

medyamidas.com - CHP'li Büyükşehir Belediye başkanları, Eskişehir'de Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in ev sahipliğinde bir araya geldi. Düzenlenen toplantının açılışına Büyükerşen'in aceleciliği damga vururken, "Şekilci bizimkiler ne yapayım" sözleri hem salonda duyuldu hem de canlı yayına yansıdı ve herkes bir anda dondu kaldı...

"Şekilci bizimkiler, ne yapayım" sözü canlı yayında duyuldu

Toplantının açılışında herkes yerine oturduktan sonra Büyükerşen, konuşmasını yapmaya başladı. Bu arada bir basın mensubu Büyükerşen'i henüz başlanmadığı konusunda uyarırken, açılış sunumunu yapacak olan Basın Danışmanı Utku Görkem Kırdemir de, "Hocam izninizle, önce bir açılış yapmamız gerekli, birazdan Hocam, ben açılışı yapayım" diyerek Büyükerşen'i uyardı. Yerinden kalkan Büyükerşen, kürsüye doğru hareketlenirken, Kırdemir Büyükerşen'i yeniden uyararak, "Birazdan Hocam" dedi. Canlı yayında Büyükerşen'in biraz sinirlenerek yerine döndüğü görülürken, "Şekilci bizimkiler, ne yapayım" sözü de mikrofondan duyuldu ve canlı yayına da yansıdı. Büyükerşen'in bu sözü sonrasında herkes bir anda donup kalırken, Kırdemir açılış sunumunu yaptı ve sonrasında katılımcıları 1 dakikalık saygı duruşuna ve İstiklal Marşı'nı okumaya davet etti. 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması sonrasında Büyükerşen kürsüye giderek konuşmasını gerçekleştirdi.

Büyükerşen'in toplantıdaki aceleciliği ve canlı yayında duyulan "Şekilci bizimkiler ne yapayım" sözü çok konuşuldu.


Toplantıda yaşanan o anları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024