SİVRİHİSAR KURTULUŞU’NUN 100.YILINI KUTLAYACAK - Eskişehir Haber

Eskişehir Magazin

SİVRİHİSAR KURTULUŞU’NUN 100.YILINI KUTLAYACAK

SİVRİHİSAR KURTULUŞU’NUN 100.YILINI KUTLAYACAK
Yayınlama: 17 Eylül 2021 Cuma
A+
A-

Sivrihisar’ın Kurtuluşu’nun 100.yılında etkinlik programları belli oldu. 20 Eylül’de Kurtuluşu’nun 100.yılını kutlayacak olan Sivrihisar’da, 2 gün boyunca dolu dolu programlar gerçekleştirilecek.

Sivrihisar’ın Kurtuluşu’nun 100.yılında dopdolu bir program gerçekleştirilecek. 19 Eylül’de başlayacak olan kutlama programları 20 Eylül’de de devam edecek. Sivrihisar Açık Hava Festival alanında yapılacak olan etkinliklerin ilk günün de 19 Eylül Pazar günü çocuk etkinlikleri, uçurtma şenliği, satış standları kurulacak. Saat 19.00’da ise Eskişehir’in güçlü sesi Mithat Körler ve orkestrası, saat 20.00’de ise Ayşe Dinçer gelen vatandaşlara unutulmaz bir gün yaşatmak için konser verecekler.

Kutlamaların ikinci gününde ise 20 Eylül Pazartesi günü resmi protokol ile birlikte Atatürk’ün Kurtuluş Savaşının temellerinin atıldığı ve planladığı Zaimağa Konağı önünden mehteran ile hükümet meydanına kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek. Atatürk anıtına çelenk sunumu, protokol konuşmalarının ardından halk oyunları gösterileri ve farklı etkinliklerle sona erecek. Sivrihisar Belediye Hamid Yüzügüllü ise “Sivrihisar’ımızın Kurtuluşu’nun 100.yılında düzenleyeceğimiz etkinliklere tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024