Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü için "1 metrekarelik bez parçası..." dediği görüntü... - Eskişehir Haber

Eskişehir Magazin

Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü için "1 metrekarelik bez parçası..." dediği görüntü...

Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü için "1 metrekarelik bez parçası..." dediği görüntü...
Yayınlama: 11 Eylül 2021 Cumartesi
A+
A-

Edremit'teki Skandal Görüntüler Sonrası Tekrar Gündeme görüntülerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun  başörtüsü için "1 metrekarelik bez parçası..." dediği görüntü... Sosyal medyanın gündemine düştü.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yapılan törende, üzeri siyah örtüyle kapatılan bir genç kızın zincirle bağlanması ve ardından efelerin zinciri çözüp örtüyü açmasıyla tamamlanan temsile vatandaşlar tepki gösterdi.

AK Parti'li Edremit Belediye Meclisi Üyesi Murat Tuna, törende kurtuluşun canlandırıldığı bölümde, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Edremit Şubesince sunulan temsile tepki gösterdi.


"ONU DÜZENLEYENLER KİMSE, HESABINI VERECEK"


Tuna, üzeri siyah örtüyle kapatılan bir genç kızın zincirle bağlanması ve ardından efelerin zinciri çözüp örtüyü açmasıyla tamamlanan temsile ilişkin, "Türk kadınını zincire vuracak daha anasından doğmadı. Türk kadınını kim zincire vurdu? Neyin hesabını yapıyorsunuz? Onu düzenleyenler kimse, hesabını verecek." diyerek tören alanından ayrıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Genel Başkanları başörtüsüne 'bir metrekarelik bez parçası' diyenlerin, Edremit'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde böyle bir gösteriye imza atması bizi şaşırtmadı." dedi.


Balıkesir'in Edremit ilçesinde yapılan törende, üzeri siyah örtüyle kapatılan bir genç kızın zincirle bağlanması ve ardından efelerin zinciri çözüp örtüyü açmasıyla tamamlanan temsile tepkiler gelmeye devam ediyor.


Skandal gösteriye ilişkin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Dağ, "Yıllar geçse de köhnemiş zihniyetleri değişmiyor." diyerek, "Hiçbir icraat yapmadan bu histerik zırvalarla cumhuriyetin 80 yılını çaldılar." açıklamasında bulundu.


"KÖHNEMİŞ ZİHNİYETLERİ DEĞİŞMİYOR"


Hamza Dağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun da onayladığı skandal açıklamalara ilişkin, "Genel Başkanları başörtüsüne "bir metrekarelik bez parçası" diyenlerin, Edremit'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde böyle bir gösteriye imza atması bizi şaşırtmadı. Yıllar geçse de köhnemiş zihniyetleri değişmiyor." paylaşımında bulundu.

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024