Hakkı Kutlu’dan Dikkat Çeken YORUM - Eskişehir Haber

Eskişehir Magazin

Hakkı Kutlu’dan Dikkat Çeken YORUM

Hakkı Kutlu’dan Dikkat Çeken YORUM
Yayınlama: 31 Ocak 2021 Pazar
A+
A-

Eskişehir'in tecrübeleri gazetecilerinden Hakkı Kutlu son olarak medyamidas.com internet adresi ile Eskişehir Kamoyunu bilgilendirmeye ve tecrübelerini paylaşmaya devam ediyor.

Son dönemde sık sık skandallarla gündeme gelen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen kamuoyu dikkatini değiştirmek için oldukça çaba sarf ediyorlar. Damacana skandalı sonrasında kendilerine yakın olan medya organları ile çevre yolu üzerine sık sık haberler yapılıyor. En son kaçak villa tartışmalarından sonra ise uzun yıllardır devam eden Uraysim konusu bu sırakalar gündemden düşürülmüyor.

Üstüne bir de Türkiyeyi 50 il sanan bir internet sayfasının verilerine dayanılarak yapılan Güvenli Şehir algısı üzerine yoğunlaştılar. Elbette haklı olarak Eskişehir Güvenlik Güçleri bu konuyu sahipleniyorken Bu başarının güvenlik güçleri ve onlara destek olan bilgi paylaşan, ihbar eden Eskişehirliler sayesinde olduğunu ifade ettiler. Gerçektende suç önleme konusunda hem Eskişehir Emniyeti hem de Eskişehir Jandarma Komutanlığı ekipleri başarılı yüzlerce operasyona imza attılar.

Öte yanda ise Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kendi adına bu konudan pay çıkarıyor. Yıllar önce de bu konuda aynı sitenin haberlerine dayanarak benzer haberler çıkmış ve bu konuda Yılmaz Özdil de bir yazı kaleme almıştı. En son haberler konusunda Yılmaz Özdil'e yine bir yazı yayınlattılar. Ancak medyamidas.com bu yazının diğer yazının aynı olduğunu fark ederek paylaştı.

Hakkı Kutlu ise dikkat çeken bir twit atarak Yılmaz Özdil ve Yılmaz Büyükerşen isimlerinin kaçak yapı ile gündeme geldiklerini, iki isminde İmar Barışına başvurduklarına DİKKAT ÇEKTİ..

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024