Özkaya Eskişehir’de İncelemelerde Bulundu - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekoloji

Özkaya Eskişehir’de İncelemelerde Bulundu

Özkaya Eskişehir’de İncelemelerde Bulundu
Yayınlama: 12 Haziran 2022 Pazar
A+
A-

Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa ÖZKAYA beraberinde Destek Hizmetleri Dairesi Başkan Yardımcısı Muharrem SÖZBİLİCİ ile birlikte Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğüne bir ziyarette bulundu.

09.06.2022 günü Eskişehir'e gelen ÖZKAYA, Orman Bölge Müdürü İsmail BOZ ve üst yönetim tarafından karşılandı. Bir süre Bölge Müdürünün Makamında dinlenen Genel Müdür Yardımcımız, daha sonra Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile bir toplantı yaptı.

Toplantının başında hoş geldiniz konuşması yapan Bölge Müdürü Sayın BOZ, bölgedeki ormancılık çalışmalarını özetledi. Toplantıya katılan ile tek tek tanışan, sorun ve isteklerini not alan Genel Müdür Yardımcımız Mustafa ÖZKAYA, Orman Genel Müdürlüğümüzün geleceğe ışık tutacak projelerinden bahsetti. Uluslararası ormancılık alanında çok iyi bir düzeyde olduğumuza vurgu yapan Sayın ÖZKAYA, Akdeniz Ülkeleri Orman Yangınları İle Mücadele Yönetim Merkezini Antalya'da oluşturmaya çalıştıklarını anlattı. “Biz ormancılar başta olmak üzere herkes işini iyi yaparsa kalkınmamamız mümkün değil" diyen Mustafa ÖZKAYA, son 3 yılda alınan 17 bin personel ile OGM'nin hem gençleştiğini hem de güçlendiğini söyledi.​

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024