Emek, alınteri ve başarı ile eleledir - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekoloji

Emek, alınteri ve başarı ile eleledir

Emek, alınteri ve başarı ile eleledir
Yayınlama: 23 Eylül 2021 Perşembe
A+
A-

Mihalıççık Orman İşletme Müdürlüğü'nden bu sezon Orman Yangınları ile Mücadele ve Sel felaketi yaşanan bölgelerde aktif görev alan personel için plaket töreni düzenlendi.

23 personel ve 2 teknik eleman için düzenlenen törene Bölge Müdürü Recep Temel , Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Bozan, İşletme Müdürü Güray Gün, Öz Orman İş sendikası Şube Başkanı Abdürrahim Cerit ve personel katıldı.

İşletme Müdürü Güray Gün  ’ün takdim konuşmasının ardından kürsüye gelen Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel, orman yangınlarının söndürülmesinde ve sel bölgelerinde çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.
Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Bozan ve Sendika Başkanı Abdürrahim Cerit’inde yaptığı konuşmaların ardından plaket törenine geçildi. Emeği geçenlere plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Mihalıççık Orman İşletme Müdürlüğü orman işçileri adına Öz Orman İş sendikası Mihalıççık temsilcisi Türkmen Zeybek , 2021 yılının Yunus Emre ve Türkçe Yılı olması sebebiyle, Türk dili ve Kültürünün en önemli şahsiyetlerinden olan Yunus Emre tablosunu Bölge Müdürümüze takdim etmiştir.

Çektirilen toplu hatıra fotoğrafının ardından programımız sona erdi.

 

 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024