Eskişehir; Kendi Enerjisini Kendi Üreten, Enerji Tasarruflu, Çevre Dostu, Uluslararası Bir Okula Kavuşuyor - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

Eskişehir; Kendi Enerjisini Kendi Üreten, Enerji Tasarruflu, Çevre Dostu, Uluslararası Bir Okula Kavuşuyor

Eskişehir; Kendi Enerjisini Kendi Üreten, Enerji Tasarruflu, Çevre Dostu, Uluslararası Bir Okula Kavuşuyor
Yayınlama: 23 Mayıs 2023 Salı
A+
A-

Odunpazarı İlçesi Sümer Mahallesinde Hayırsever Avni Ongurlar tarafından yaptırılacak olan 32 derslikli ortaokul binasının 2024-2025 eğitim öğretim yılında açılması planlanıyor.

Kendi enerjisini kendi üreten, enerji tasarruflu, çevre dostu bir eğitim ortamında açılması planlanan okula hayırseverin talebi üzerine “Hacı Hatice Ongurlar Ortaokulu” ismi verilecek. 

Gerçekleştirilecek yatırımın Eskişehir genelinde ikili eğitimi sonlandırmak amacıyla yürütülen çalışmalara önemli bir katkı sağlayacağını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Sümer Mahallesinde yapılacak 32 derslikli ortaokul binası ile Ahmet Sezer Ortaokulunda ikili eğitimin sonlandırılarak, tekli eğitime geçileceğini, bu nedenle gerçekleştirilecek yatırımın çok önem arz ettiğini belirtti. Hafız Mustafa Şekerlemeleri sahibi Avni Ongurlar’a ve kıymetli evlatlarına bu hayırlı hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

'

Gönderen: alfa_turk



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024