Eskişehir Teknik Üniversitesinden İnönü’ye Cumhur Meydanı Projesinde Tam Destek - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

Eskişehir Teknik Üniversitesinden İnönü’ye Cumhur Meydanı Projesinde Tam Destek

Eskişehir Teknik Üniversitesinden İnönü’ye Cumhur Meydanı Projesinde Tam Destek
Yayınlama: 5 Mayıs 2023 Cuma
A+
A-

Eskişehir Teknik Üniversitesi İnönü ilçesine yapılacak olan Cumhur Meydanı projesine tam destek sağlıyor.  Eskişehir Teknik Üniversitesi ve İnönü Belediyesi işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilecek proje kapsamında düzenlenen proje yarışmasına katılarak yarışmada en çok oyu alan Mimar Sayın Mehmet Zayit BAYRAK’a ödülünü, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN takdim etti.

İnönü İlçe Kaymakamı Sayın Tolga USTAOĞLU, İnönü Belediye Başkanı Sayın Kadir BOZKURT, ESTÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Osman TUTAL, ESTÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Restorasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sayın Alper ÇABUK, İnönü Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katılımlarıyla düzenlenen törende İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İnönü ilçesinin bu proje sayesinde önemli cazibe merkezlerinden biri haline geleceğini belirtti.

Mimar Sayın Mehmet Zayit BAYRAK’a Ödülü ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN Tarafından Takdim Edildi

İnönü Belediyesinin başlatmış olduğu, ilçenin en merkezi yeri olan eski belediye binası yerine yapılması planlanan Cumhur Meydanı projesi yarışmasında ilçe sakinleri tarafından en çok oyu alan Mimar Sayın Mehmet Zayit Bayrak'a İnönü Belediye Başkanlığınca layık görülen ödül, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN tarafından takdim edildi.

ESTÜ’den Cumhur Meydanı Projesine Önemli Destek

Bu süreçte Eskişehir Teknik Üniversitesinin İnönü Belediyesi ile yaptığı iş birliği çerçevesinde İnönü Belediyesine Cumhur Meydanı projesinde destek verdiklerini belirten ESTÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Osman TUTAL, “Ayrıca Bahar Döneminde Mimarlık Bölümü öğrencileri ve öğretim üyeleri ile ilçede yürütülen bazı projelerle destek sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

'

Gönderen: alfa_turk



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024