Eskişehir’de 164 Bin 742 Öğrenci Karne Alma Heyecanı Yaşadı - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

Eskişehir’de 164 Bin 742 Öğrenci Karne Alma Heyecanı Yaşadı

Eskişehir’de 164 Bin 742 Öğrenci Karne Alma Heyecanı Yaşadı
Yayınlama: 20 Ocak 2023 Cuma
A+
A-

2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci döneminin tamamlanmasıyla birlikte Eskişehir'de 576 okulda 164 bin 742 öğrencimiz karne heyecanı yaşadı.

Odunpazarı ilçesi Türkiye Futbol Federasyonu Özel Eğitim Anaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine; Vali Erol Ayyıldız, Vali Yardımcısı Salih Altun, Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Sertsöz ve öğretmenler katıldı.

Vali Erol Ayyıldız ve İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre sınıfları tek tek dolaşarak miniklere karnelerini dağıttı.

Karnelerini alan öğrencileri tebrik eden Vali Ayyıldız, öğrencilerle sohbet etti. Vali Ayyıldız minik öğrencilere ara tatil dönemini verimli geçirmelerini ve bol bol dinlenmeleri temennisinde bulundu.

Daha sonra okulun öğretmenleriyle bir araya gelen Vali Ayyıldız, "Sizlere emanet edilen çocukları geleceğe hazırlamak, onlara şekil vermek için gayret gösteriyor ve büyük bir sorumluluk isteyen bir görevi de yerine getirmiş oluyorsunuz. Hayat boyu sürecek öğrenmenin temelinin atıldığı okul öncesi eğitimin başarı ve katılımını ne kadar sağlarsak eğitimde de başarımızı o kadar artırmış olacağız. Hele ki özel eğitim gereksinimi olan çocuklarımızın hayata kazandırılması adına çalışan siz değerli öğretmenlerimize minnet borçluyuz. Böylesine özel bir görevi yaptığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuşarak duygularını dile getirdi.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak geçmiş dönemlerimizle birlikte 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında da Bakanlığımızın destekleri ve projelerimizle şehrimizde birçok çalışmaya imza attıklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre, sevgili öğrencilerimize, öğretmen ve velilerimize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini diledi.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024