Sen Yaparsın Öğretmenim - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

Sen Yaparsın Öğretmenim

Sen Yaparsın Öğretmenim
Yayınlama: 12 Ocak 2023 Perşembe
A+
A-

Sen Yaparsın Öğretmenim Yenilikçi Öğretim Materyalleri Tasarımı Yarışması Öğretmenlerin Yoğun Katılımı ile Gerçekleştirildi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Sen Yaparsın Öğretmenim" projesi kapsamında düzenlenen üç yarışma kategorisinden biri olan öğretmenler arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Tasarımı yarışması iki aşamalı olarak gerçekleştirildi.

Yenilikçi Öğretim Materyalleri Tasarımı yarışmasına 56 başvuru yapılmış olup, ön değerlendirme sürecinde 45 materyal İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi tarafından değerlendirildi.

Ön değerlendirme sürecini geçen 24 materyal nihai değerlendirmeye kaldı. 11 Ocak 2023 tarihinde Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Bilge Çam Aktaş ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Emre Ev Çimen'den oluşan jürinin değerlendirmesi ve katılımcı öğretmenlerimizin sunumlarıyla nihai değerlendirme süreci tamamlandı.

Değerlendirme sonucunda okul öncesi, temel eğitim (ilkokul ve ortaokul), ortaöğretim ve özel eğitim olmak üzere beş kategoride birinci seçildi.

Özveri ve sabır ile materyalleri değerlendiren jüri üyelerimize, süreçle ilgili memnuniyetlerini dile getiren ve büyük bir heyecanla nihai değerlendirme sürecinde sunum yapan öğretmenlerimize; Sen Yaparsın Öğretmenim projesine katılım sağladıkları ve sınıflarında farkındalık yaratmaya katkıda bulundukları için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024