Anadolu Üniversitesi TÜBİTAK projesi onaylandı - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

Anadolu Üniversitesi TÜBİTAK projesi onaylandı

Anadolu Üniversitesi TÜBİTAK projesi onaylandı
Yayınlama: 30 Aralık 2022 Cuma
A+
A-

TÜBİTAK “1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” kapsamında 2022 yılı 2. döneminde Araştırma Destek Programları Başkanlığına (ARDEB) önerilen projelerin bilimsel değerlendirme süreci tamamlandı.

2022 yılı 2. döneminde 1001 programı kapsamında sunulan 1442 proje önerisinden 1351’i bilimsel değerlendirmeye alındı ve yapılan değerlendirme sonucunda 240 proje önerisinin desteklenmesine karar verildi. Bu kapsamda Anadolu Üniversitesi, 240 proje önerisinden desteklenmesine karar verilen ve kabul alan tek proje ile listeye girmeye hak kazandı.

Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü ve Engelliler Araştırma Enstitüsü, Bursa Uludağ Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından “Proje DilDav: Özel Gereksinimli Öğrencilerin Dil Becerilerini Destekleme ve Problem Davranışları ile Başetmede İlkokul Öğretmenlerinin Mesleki Gelişimlerine Yönelik Çevrimiçi Platformun Geliştirilmesi ve Etkililiğinin Sınanması" adlı TÜBİTAK 1001 proje Ekibinde Prof. Dr. İbrahim H. Diken (Yürütücü); Araştırmacılar: Prof. Dr. DKT Özlem Diken, Prof. Dr. Cem Çuhadar, Doç. Dr. Özlem Toper, Doç. Dr. Gönül Onur Sezer, Dr. Öğr. Üyesi Dilruba Kürüm Yapıcıoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Seçil Çelik ; Bursiyerler: Arş. Grv. DKT Gülefşan Özge Kalaycı, Arş. Grv. DKT Cem Kalaycı, Arş. Grv. Uğur Onur Günden yer alıyor.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024