TDV’den öğrenmeye meraklı çocuklar için yepyeni bir eğitim seti - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

TDV’den öğrenmeye meraklı çocuklar için yepyeni bir eğitim seti

TDV’den öğrenmeye meraklı çocuklar için yepyeni bir eğitim seti
Yayınlama: 15 Eylül 2022 Perşembe
A+
A-

Türkiye Diyanet Vakfı Yayınlarından çıkan "ADIM ADIM İYİLİK" kitap seti, eğitmen ve öğrenmeye meraklı çocukların istifadesine sunuldu.

Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları milli ve kültürel değerlere uygun yayıncılık anlayışıyla, genç nesilleri kitap ile buluşturan, okul öncesi grubun eğitim sürecine katkı sunan faaliyetlerine yeni çıkardığı kitap setleriyle devam ediyor.

Bu kapsamda TDV tarafından kapsamlı çalışmalar sonucunda hazırlanan "ADIM ADIM İYİLİK" isimli yeni eğitim seti eğitmen ve öğrenmeye meraklı çocukların istifadesine sunuldu.

48+ ay çocuklar için okul öncesi eğitim- öğretim materyali olarak hazırlanan "Adım Adım İyilik Okul Öncesi Eğitim Seti", bir çocuğun kendisine bahşedilen merak etme, öğrenme, sorgulama yeteneğini destekleyerek bu kabiliyetlerinin ömür boyu sürdürülmesini temin etmeyi hedefliyor.

Her seviyeden çocuğun rahatlıkla takip edebileceği, farklı yollarla ve farklı sürelerde öğrenme durumu göz önünde bulundurularak hazırlanan sette etkinlikler; MEB okul öncesi eğitimi müfredatına ve uluslararası kabul gören Montessori eğitim modeline uygun bir içeriğe sahip.

Adım Adım İyilik Okul Öncesi Eğitim Seti, Değerler, Kavramlar, Görsel Algı ve Dikkat Geliştirme, Matematik, Çizgi, Sanat Ekinlikleri kitaplarının yanısıra, Çocukların değerler eğitimini önceleyerek manevi dünyasını zenginleştirmesine, Temel ve motor becerilerinin gelişmesine, Kavram dünyasının gelişmesine, Kendisinin ve başka insanların duygularını tanımasına, Kendini ifade edebilmesine, Problem çözme yeteneğinin gelişmesi gibi set içi etkinliklerden oluşuyor.

Alanında uzman pedagog ve psikologların rehberliğinde hazırlanan "Adım Adım İyilik Okul Öncesi Eğitim Seti"ni TDV Kitabevlerini ve www.diyanetvakfiyayin.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

KAYNAK: DİYANET HABER
'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024