Şeker Mahallesinde YAZ KUR’AN KURSU KAPANIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

Şeker Mahallesinde YAZ KUR’AN KURSU KAPANIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Şeker Mahallesinde YAZ KUR’AN KURSU KAPANIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ
Yayınlama: 5 Eylül 2022 Pazartesi
A+
A-

Şeker Mahallesi Şeker Cami Hocası Ahmet Dinç Ve Şeker Mahallesi Muhtarı Canan ARI tarafından Yaz Kur’an Kursu Öğrencilerine yönelik yapılan, Yaz Kur’an Kursu Kapanış Programı düzenlendi.

Hafta Sonu Şeker Mahallesi Muhtarlığı Parkında düzenlenen programda, çeşitli etkinlikler düzenlendi akabinde öğrencilere ızgara ekmek Arası Köfte ve Ayran dağıtıldı.

Şeker Mahallesi Muhtarı Canan ARI konuşmasında: Okullar kapandığında bütün çocukların heyecanlarının temelinde tatilin tadını çıkarma gayreti varken, uzun yaz günlerinde, bu beklentilerini bir tarafa bırakıp camilere doluşan çocuklarız,  övgülerin en yücesine layıktır .Yeryüzünün en kıymetli, en değerli ve masum varlıkları olan siz çocuklarımızın camilere gelmesi ve buralarda Yüce Rabbimizin bizlere rehber olarak göndermiş olduğu hayat rehberimiz Kur’an-ı Kerim’i öğrenmesi ve okuması takdire şayandır. Sizlerin öncelikle ailenize hayırlı bir evlat daha sonra vatanımıza ve milletimize karşı hayırlı birer birey olmanızdır..

Kur’an Kursu’na Aşkla, Heyecanla gelen kursiyer öğrencilerimize, Kur’an la buluşmasına vesile olan, Öğrencilerimize ku’an sevgisini, Siyer ve Ahlak bilgisini öğreten hocamıza çok teşekkür ediyorum. Dedi.

Şeker Mahallesi Şeker Cami Hocası Ahmet Dinç konuşmasında; Çocukların eğitimine önem veriyoruz. Çocuklarımıza sevgi ile yaklaşarak onların minik kalplerini fethediyoruz.  Kuran sevgisi, Vatan Sevgisi, Ahlak, Haram ve helal kavramını hayatlarında bir ömür kullanacağı bilgilerle donatıyoruz.

Bugünün küçükleri, yarının büyükleri. Yarın bu camilere, bu Kur’an kurslarına, okunan ezanlara sahip çıkacak bu evlatlarımızdır. Ecdattan bu mukaddes toprakları emanet aldık. Bu emaneti gelecek nesillere emanet etmek hepimizin boynunun borcudur. dedi

Kapanış töreni öğrencilere verilen katılım belgesi ile sona erdi.

 

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024