YKS tercihinde ücretsiz hizmet - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

YKS tercihinde ücretsiz hizmet

YKS tercihinde ücretsiz hizmet
Yayınlama: 25 Temmuz 2022 Pazartesi
A+
A-

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercihi yapacak öğrenciler için Eskişehir Şehir Koleji’nde ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verilecek.

Yoğun bir sınav hazırlığı ardından sınav stresinin geride bırakıldığı bir dönemde öğrenciler için üniversite tercihi bulunuyor. Eskişehir Şehir Koleji yöneticileri, tercih yapacak öğrenci ve veliler için süreç biraz yorucu olsa da birlikte en doğru seçimin yapılacağını belirttiler. Tercihler yapılırken alınan puana göre en iyi sonucun hedeflenmesi ya da alternatif seçeneklerin değerlendirilmesi gerektiğini belirten eğitimciler, “Üniversite eğitiminin aynı zamanda kişisel çabalarla da zenginleşeceği unutulmamalı, tek bir kriter göz önünde bulundurularak tercihler yapılmamalı. Artık hedefimiz sınavlara hazırlanmak, puanlarımızı yükseltmek değil geleceğimizi bireysel çaba ve kararlarımızla inşa etmektir” dediler.

Tercih sürecini öğrencilerin puanına ve hedeflerine göre planlanacak ücretsiz tercih danışmanlığından yararlanmak için 27 Temmuz 5 Ağustos tarihleri arasında randevu oluşturulabilecek. Tercih hizmetine sadece Şehir Koleji öğrencileri değil, dışarıdan da öğrencilerin başvurabilecekleri ifade edildi.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024